tiistai 1. maaliskuuta 2011

The Gorgeous Blogger


Minäkin sain sitten tuon jo monessa blogissa nähdyn The Gorgeous Blogger palkinnon Laurenilta. On kiva tulla huomatuksi, vaikka onkin vasta ihan "untuvikko" ja ehtinyt sanoa sanottavansa vasta parista kirjasta. Joten kiitos ja kumarrus!

Tämän palkinnon pääidea taitaa silti olla tuo kysymyksiin vastailu ja vaikka olenkin ehtinyt päivitellä vasta kuuden merkinnän verran, niin ajattelin silti kokeilla vähän avata näitä päänupin ajatuksia mitä tähän blogiin tulee. 

1. Milloin aloitit blogisi?
Tämän blogin alle kuukausi sitten. Muita blogeja minulla on ollut ja mennyt jo jopa useampi vuosi!

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Tämä on ihan vain kirjablogi. Pääasiassa siis haluan kirjoittaa lukemieni kirjojen herättämiä ajatuksia ylös ja näin mahdollisesti myös suositella muille hyviä kirjoja. Ehkä vaaditaan vielä muutama kuukausi ja merkintä lisää, jotta voi sanoa, mitä tämä sitten oikeasti alkaa sisältämään. Ehkä tästä tuleekin vain kanava negailla, miten hitaasti jotku kirjat etenee ja miten hyvät kirjat ovat niin kovin lyhkäsiä! Mutta toivotaan että ei, ja että keskittyisin ihan vaan muuten siihen kirjojen maailmaan.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen?
Aika moni on tainnut vastata samalla tavalla, mutta eiköhän se ole se jokaisen tyyli kirjoittaa. Jokaisen blogin takana on erilainen persoona, joka tekee myös blogista usein persoonallisen. Itse pyrin kirjoittamaan mahdollisimman luontevasti ja itseäni sensuroimatta ajatuksiani ylös. Haluan myös pitää tämän blogin mahdollisimman yksinkertaisena ja helppona lukea. Olen meinaan itse törmännyt siihen, että jotkut hyvätkin kirjablogit on jotenkin kovin sekavia, väreillä ja kuvilla kyllästettyjä, ja että se itse asia ikään kuin hukkuu siihen. Katsotaan miten tässäkin käy!

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Olen kirjoittanut todella nuoresta erilaisia blogeja (yhtä henkilökohtaista "nettipäiväkirjaa" jo melkein kymmenen vuotta!) , koska koen pystyväni ilmaisemaan itseäni parhaiten kirjoittamalla. Lisäksi lukeminen ja kirjoittaminen ovat aina olleet se minun juttu, siitä asti kun lukemaan ja kirjoittamaan opin. Kirjablogi syntyi tarpeesta saada vähän "avautua" lukemistani kirjoista ja kun goodreads (johon olen totaalisen koukussa) on kuitenkin eri asia kuin blogi. Muistoissani on myös lukion lukupiiri, josta nautin kovasti. Oli ihana saada puhua kyllästymiseen asti lukemastaan kirjasta ja niin, että moni muu oli lukenut saman opuksen.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Muokkailen ja muovaan tätä tässä koko ajan mieleisemmäksi, elikkäs tähän on vaikea sanoa mitään, kun ei tämä ole vielä oikein saanut sitä lopullista muotoaan. Ehkä haluaisin tästä entistä selvemmän ja ehkä haluaisin saada enemmän aikaa ja energiaa lukea kirjoja, jotta olisi enemmän myös kirjoiteltavaa. Mutta kuten ihka ensimmäisessä merkinnässä totesin, minä en ala lukemaan kirjoja vain siksi, että päivittelisin. Joten pitää ehkä odotella vähemmän kiireisiä viikkoja, kun taas ehti lukeakin.

Niin ja koska tämän ovat varmaan jo kaikki tehneet, en taida keksiä nyt ketään kenelle tämän antaisin eteenpäin. Kaikki halukkaat tehkööt tämän!

1 kommentti:

  1. Jei, onnistuit tekeen tän, vaikka ootkin blogannut tätä blogia vasta vähän aikaa! Musta tämä ulkoasu on oikein kiva ja selkeä, ei mitään turhaa :--)

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.