maanantai 11. huhtikuuta 2011

Day 11: A book you hated

Vaikka olen lukenut paljon huonojakin kirjoja, ei silti kovin äkkiä tule mieleen kirjaa, jota vihaisin. Sellainen kirja kyllä saattaa menneisyydessä olla, mutta ei vaan tule ihan äkkiä mieleen.

Senpä vuoksi sanonkin kirjan, joka on minulla tälläkin hetkellä kesken, elikkäs Paulo Coelhon Zahir. Kirja ei todellakaan ole tehnyt muhun vaikututusta vaan tylsistyttänyt, ja en ole saanut tartuttua kirjaan pitkään pitkään aikaan vaan jumitan sivulla 118. En kuitenkaan millään haluaisi luovuttaa sen suhteen, vaan lukea sen loppuun. Siksi voisin sanoa kirjan aiheuttavan jonkinasteista vihastusta. Oi miksi minun piti edes aloittaa se kirja ja voi miksi se on noin tavattoman vastenmielinen?

Aiheen vierestä voisin sanoa, että olen tainnut napata itselleni vatsataudin. En ole oksentanut (ainakaan vielä), mutta todella kelju olo on vatsassa ja pahoinvointia on - tänään bussissa pidättelin oksennusta. Tämä päivä on siis mennyt rattoisasti omassa sängyssä peiton alla nukkuen heti töistä päästyäni. Ehkäpä jossain kohtaa uskaltaa vähän syödä. En suosittele nappaamaan tätä tautia itselleen, ei ole kovin herkkua.

5 kommenttia:

 1. Jep ja kiitos, liityn riveihin hanakasti. En vaan tajua, kun aikanaan luin Veronika päättää kuolla, enkä pitänyt, niin oi miksi mun tarvi siitä huolimatta aloittaa edes tuo?

  Yh?

  VastaaPoista
 2. Vai onko hanakasti edes mikään oikea ilmaisu, sanotaan, että ilman vastarintaa!

  VastaaPoista
 3. Mun suhde Colehoon on aika ristiriitainen. Tai silloin kun luki ensimmäisen kirjan kyseiseltä kirjailijalta (taisi olla Veronika päättää kuolla), se vaikutti hyvältä ja lupaavalta, mutta mitä enemmän luen kirjoja Coelholta, sitä vähemmän pidän siitä. Surullista, mutta totta. Mun mielestä hän toistaa liikaa samoja asioita kirjoissaan ja noh, kyllä jotkut asiat menee ainakin välillä multa täysin ohi. Mutta jostain syystä listaisin luultavasti silti Coelhon yhdeksi suosikkikirjailijoistani!

  VastaaPoista
 4. Coelho jakaa aika rankasti mielipiteet. Itse en vaan tunnu saavan kirjoista oikein mitään. Toisaalta pystyn tajuamaan sitäkin, että joku pitää Coelhosta!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.