maanantai 18. huhtikuuta 2011

Day 18: A book that disappointed you

Ehkä yhden isoimman pettymyksen aikoinaan aiheutti Charlotte Brontën Kotiopettajattaren romaani, joka on sitä lajityypin kirjaa, josta yleensä pidän ja jota vielä kaikki hehkutti - ja sitten luen sen loppuun lähes väkipakolla. Jotain meni tosi väärin siinä kohtaa.

Siri Hustvedtin Lumous oli myös pettymys. Moni kehuu kirjailijaa ja minusta ainakaan tässä kirjassa ei ollut mitään kovin erityistä, erikoista tai iskevää. Aika tasapaksu.

Johanna Sinisalon Ennen päivälaskua ei voi kiinnosti jo pelkän kirjan nimen perusteella ja lopulta en tykännyt kirjasta juuri ollenkaan. Siinä oli muutama hyvä juttu, mutta pääosin ei miellyttänyt.

Ja jos nyt vielä täytyy itsensä nolata niin Houkutuksen viimeinen osa Aamunkoi oli niin huono, että se pilasi mielestäni aiempienkin kirjojen hohtoa ja toivon jopa, etten olisi lukenut kyseistä kirjaa.


Btw, en ole Englantilaisen tragedian jälkeen vielä ehtinyt aloittamaan uutta kirjaa vaan olen ehtiessäni lukenut muutamia sivuja Zahiria eteenpäin. Tällä hetkellä elämä on sen verran hektistä ja täynnä ohjelmaa, että välillä tälle haasteellekin on melkein vaikea löytää sopiva ajankohta. Mutta uusia luettuja varmasti alkaa taas tulemaan, kun pahin kiire hellittää ja toivotaan, että pääsiäislomalla ehtisi sitten vaikka lukea kun ollaan ensin juhlittu yhdet häät!

2 kommenttia:

  1. Jes, joku muukin on pettynyt Lumoukseen! Ja muistelisin myös, että Ennen päivänlaskua ei voi -kirja ei ollut yhtään niin hyvä kuin mitä muut ihmiset antoivat ymmärtää.

    VastaaPoista
  2. Lumous ei lumonnut, hehheh, huono vitsi, mutta niin totta. Ehkä Ennen päivänlaskua ei voi kirjassa viehätti sen erikoisuus, mutta kun se ei tuntunut edes kovin erikoiselta tai sitten hyvällä tavalla erikoiselta.

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.