perjantai 22. huhtikuuta 2011

Day 22: Favourite book you own


Vaikka olen kova lukemaan, niin omistan silti säälittävän vähän kirjoja. Tämä johtuu siitä, että rakastan kirjastoja ja lainaan kirjoja mieluummin kuin ostan. Hyvät kirjat saatan käydä ostamassa, alennusmyynneistä ja kirpputoreilta ostan eniten kirjoja.

Parhaita omistaminia kirjoja ovat tietenkin Harry Potterit. Augusten Burroughsin kaikki suomennetut teokset löytyy (3kpl) ja no Lionel Shriverin Poikani on kevin on lemppareita. Unohtamatta John Irvingin Kaikki isäni hotellit. Kirjahyllystäni löytyy pääasiassa hyviä kirjoja sekä muutama vielä lukematon. 

Ehkä kuitenkin ne lempparit, jotka pelastaisin tulipalon sattuessa, olisivat Augusten Burroughsin kirjat ja/tai Harry Potterit.

Mutta nyt olisi tosiaan tarkoitus lähteä viettelemään minilomaa tuonne maaseudulle. En tiedä vielä varmaksi otetaanko oma kone mokkulan kera mukaan vai tyydytäänkö isän ehkä toimivaan laitteistoon. Yritän kuitenkin jatkaa tätä jos mahdollisuus on. Eipä mulla muuta tähän hätään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.