perjantai 29. huhtikuuta 2011

Day 29: A book everyone hated but you liked


Tässä kohtaa mieleni lyö kyllä aivan tyhjää. Tietenkään tätä ei voi ottaa aivan kirjaimellisesti, sillä tuskin on olemassa edes kirjaa, jota kaikki vihaisivat ja vain yksi pitäisi. Jokaiselle kirjalle kun tuntuu kyllä löytyvän yleisö. Mutta yleisesti ottaen jos ajatellaan mollattuja kirjoja, joista kuitenkin itse on pitänyt niin...

No ensimmäisenä mieleeni tulee kyllä ehdottomasti Houkutus, kirjan ensimmäinen, toinen ja kolmas osa ovat mielestäni ihan viihdyttäviä, vaikka minut onkin kerran jopa ihan haukuttu sen perusteella, että luen edes moista kirjallisuutta (ilmeisesti pitää lukea vain jotain pari sataa vuotta vanhoja klassikoita ja jotain vaikeasti ymmärrettävää ties mitä, että on jotain). Sen voisi siis ainakin sanoa kirjaksi, jota monet pitävät ala-arvoisena, mutta minä olen tykännyt.

Toinen mieleeni tuleva on nuoruudestani ja jota en enää ihan voi allekirjoittaa, mutta pieneen nuoreen sydämeeni kyllä iski harlekiinit. Kyllä kuulkaas monet kesäyöt on valvottu ja vollotettu äidin vanhojen harlekiinien parissa. Nyt vähän vanhempana yritin lukea yhtä, mutta eipä uponnut enää ihan samalla tavalla, taisin lukea kymmenen sivua ja vaihtaa toiseen, kun alkoi naurattamaan liikaa eikä enää voinut ottaa ihan tosissaan sitä siirappia. 

Eipä tähän hätään kyllä muuta tule mieleeni. Mutta ehkä nämä riittävät tältä päivältä. Kohta voisin ottaa ja lähteä nauttimaan auringosta, jos jaksan pysyä tolpillani tuon valvotun yön jäljiltä.

Ps. Alempana on postaus Nälkäpelin kolmannesta osasta!

2 kommenttia:

  1. Minusta tuntuu, että Houkutus-kirjasarjaa enemmän dissataan niiden lukijoita, mikä ei kyllä ole mitenkään hienoa. Olen lukenut vain Houkutuksen ja se oli minusta aivan viihdyttävä kirja ja voisin kuvitella lukevani ne jatko-osatkin, jos sellaista kevyempää kirjallisuutta alkaa tehdä mieli.

    VastaaPoista
  2. Niin ja siis kun lukee paljon, niin kyllähän sitä tulee lukeneeksi vähän kaikkea laidasta laitaan. Itselleni lukeminen on rentoutumistapa myös, enkä siksi todellakaan jaksa aina lukea jotain raskasta tai jotain "hienoa". Sitten jotkut sellaiset arvostelee, jotka ei ole edes koko kirjaa lukeneet. Se vasta ärsyttävää onkin.

    No joo. Houkutus ei mikään laatukirja ole, mutta viihdyttävä joo.

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.