perjantai 23. syyskuuta 2011

RuusutIhanan blogin ihanalle Lauralle kiitokset ruusutunnustuksesta ja tunnustusta myös sinne päin takaisin. Tunnustukseen liittyy muutama kysymys, joihin yritän nyt nopeasti vastailla ennen iltarientoja.

Lempiruoka: Tämä vaihtelee ehkä vähän vuodenajan mukaan. Kesällä voiton vievät erilaiset salaatit ja kun talvi lähestyy niin kasvislasagne palaa jälleen kuvioihin. Ne ovat ainakin kestosuosikkeja. LISÄYS: Itsetehdyt lohkoperunat on ehkä parasta ikinä.

Lempimakeinen: Tällä hetkellä ehkä salmiakki kilpurit, joihin olen koukuttunut ja jo pidempään yhtenä parhaana suklaaherkkuna on ollut tummalla suklaallapäällystetyt taatelit, joita saa ainakin Punnitse&Säästä:stä.

Lempilukeminen: Kirjat, lehdet, blogit. Voisin vielä erikseen mainita (jälleen kerran) Potterit, joihin palaan aina uudelleen.

Lempipaikka käsitöille: Ei ole. Sillä valitettava totuus on se, etten koskaan saanut valmiiksi edes niitä "pakollisia" villasukkia koulun käsityötunneille. Pääsin läpi varmaan säälistä tai siitä, ettei se opettaja joudu enää koskaan ratkomaan "ompelukone jumahti oudosti" - ongelmiani. Haluaisin kyllä osata, mutta se on sellainen taito, joka multa uupuu täysin.

Lempielokuva: Ehdottomasti Amélie. 

Eteenpäin laitan tämän ainakin Kolmannen linjan Miialle! Muutkin saavat nappailla, jos eivät ole tätä vielä tehneet.


Ps. Tänään tai huomenna vihdoin ja viimein arvostelu Tyrskyistä!

1 kommentti:

  1. Käsityötuntisi kuulostavat ihan samoilta kuin minunkin :--D Tai sain minä ne pakolliset lapaset ja villasukat valmiiksi, mutta aina viimeisenä. Lapasistakin tuli aivan liian tiukat ja villasukkien kanssa äiti auttoi salaa kotona :--D

    Oijoi, jäänpä mielenkiinnolla odottamaan sinun Tyrskyjäsi!

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.