perjantai 14. lokakuuta 2011

One lovely blog !


Kiitos Sannalle, jolta sain näinkin ihanan blogitunnustuksen. Tässä ei oikeastaan ole sen kummempaa kuin jakaa tämä eteenpäin 10 blogille (vaikka mielestäni olisi kivempi jakaa tämä tykkäämilleen blogeille määrästä viis!) ja tässä nyt sitten minun valintani. Joukossa on monia, jotka tämän ovat saaneet varmaan useammalta suunnalta ja monia sellaisia uupuu, joille tämä pitäisi myöskin antaa.
Hyvää ja tarinoiden täytteistä viikonloppua kaikille! Itse jatkan täällä innokkaasti haasteeni tiimoilta oman kirjahyllyn kirjojen lukemista ja kesken onkin Peter Maylen Vuosi Provencessa. Sen jälkeen enää kaksi haastekirjaa omassa hyllyssä + 4 muuta. Aika hyvin, vaikka itse sanonkin.

9 kommenttia:

 1. Kaunis kiitos tunnustuksesta! <3

  Vau, olet saanut hienosti luettua oman hyllyn kirjoja! Minulla on omassa hyllyssä niin valtavasti lukemattomia heräteostoja, että lukisin omasta hyllystäni varmaan helposti kolmekin vuotta, vaikka en kävisi kertaakaan kirjastossa, tai ostaisi yhtäkään uutta kirjaa... Samanlainen haaste voisi olla minullakin ihan paikallaan! :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä <3

  Itselläni on sellainen tapa, että ostan usein kirjoja, jotka olen jo lukenut esimerkiksi kirjastosta lainattuina ja halunnut omaan hyllyyn. Siksi onnekseni tuo lukemattomien määrä ei ole ihan valtava :D Mutta kannattaa niitä oman hyllyn kirjoja välillä ottaa luettavaksi! Itsekin huomasin, että olen ihan vahingossa haalinut sinne aika hyviäkin kirjoja :D

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hui, oot saanut ihan mielettömän hyvin luettua noita oman hyllyn kirjoja! Haasteen alussa taisit pelätä, että ehditkö edes, mutta näköjään oikein hyvin :D

  Kiitos tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 5. Ole hyvä!

  Joo, kyllähän tämä on sujunut kun ei ole lukenut mitään muita kirjoja ja on vältellyt tehokkaasti kirjastoa. Katsotaan miten tässä käy, kun kuitenkin vielä kaksi kirjaa jäljellä, ja mieli tekisi jo välillä lukea ihan muuta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos! :)

  Sulla on kyllä ollut tosi hyvä tahti tuon haasteen kanssa, samanlainen inspiraatio saisi iskeä tännekin.

  VastaaPoista
 7. Ole hyvä!

  Minä toivon, että inspiraatio jaksaisi pysyä yllä vielä parin kirjan verran. Vähän tiukkaa alkaa tekemään... :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos tunnustuksesta! Yritän muistaa huomenna laittaa tunnustuksen eteenpäin.

  Haasteesi oman hyllyn kirjojen kanssa on tosiaan edennyt mainiosti. Pitäisi itsekin ryhtyä samanlaiseen projektiin, mutta kun tulee tuolta työpaikaltakin kirjoja haalittua aina kotiin (siis kirjastosta).

  VastaaPoista
 9. Ole hyvä.

  Onhan se edennyt, mutta se on kyllä minulta vaatinut kirjastojen tehokasta karttamista :D

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.