tiistai 8. marraskuuta 2011

Uusi kirjahylly ja uudet kirjat!


Hei, jos minun jatkuvat höpinät kirjahyllyistä ja kirppislöydöistä alkaa jo tursuta korvista ulos, niin skipatkaa seuraava suosiolla. Se ei nimittäin sisällä mitään muuta kuin edellämainittuja.

Käytiin nimittäin eilen vihdoin ja viimein hakemassa kirjahylly kotiin! Innoissani (ja välillä vähän hammasta purren) kokosin meille siis IKEA:sta ostetu Hemneshyllyn. On ihanaa, kun nyt on jälleen enemmän tilaa kaikille kirjoille, eikä niitä tarvitse kasata päällekkäin tuonne makuuhuoneen pieneen hyllyyn. Ja nyt on rutkasti tilaa uusille kirjoille! Aiotaan tosissaan kyllä vielä ostaa tuon ison hyllyn viereen samaan sarjaan kuuluva kapeampi yksilö, mutta sen aika ei ole nyt. Ja tähän saa toistaiseksi loppua myös nämä kirjahyllymerkinnät. (Jossain välissä saatan toki yrittää napsasta tuosta kuvan.)

Kuten jo sunnuntaina uumoilin käyväni viikolla kirppurotilla, niin tänään mentiin sitten käymään vähän isommalla kirpparilla. Ja pakko kyllä taas hehkutella näitä ostoksia!

Jean Kwok - Käännöksiä, kovakantinen 3,20
Susanna Alakoski - Sikalat, pokkari 1,00
Witi Ihimaera - Valasratsaja, kovakantinen 0,20


Olen huomannut, että ollaan poikaystävän kanssa intouduttu kiertelemään vähän useammin kirpputoreja kuin ennen ja ennen kun käytiin yleensä vain vakkaripaikassa, niin nyt ollaan jaksettu koluta läpi muitakin kirppareita. Tästä syystä näitä kirpparilöytöjä ehkä tulee vähän tiuhaan välillä ja olenkin harkinnut, että jos en ihan joka kerta enää erikseen näistä kirjoittelisi vaan voisin koota aina yhteen merkintään vähän pidemmän ajan ostokset, mikäli niitä on.

Tulee vaan välillä jotenkin tosi tyhmä olo kirjoittaa "jatkuvasti", että mitä on ostellut. Mutta en kuitenkaan halua kokonaankaan luopua tästä, kun minusta on kiva jakaa jonkun kanssa, mitä kivaa on löytänyt ja kun lähipiirissä harva on yhtä innostunut kirjoista, niin minusta tämä on hyvä väylä tähän. Vähän sama kun välillä kirjoittelen, jos olen kirjastosta lainannut jotain ihan huippuja.

Hyvää tiistai-iltaa kaikille!

7 kommenttia:

 1. kirjahankinnoista saa ja pitääkin hehkuttaa:) toisten hyvät löydöt saavat itsellekin hymyn huulille ja onhan kirja myös mukava sisustuselementti. pitäisi itsekin kierrellä kirppiksiä useammin, mutta kun sellaiseen ei ole aikaisemmin vakkaristi ryhtynyt, on ajan löytäminen nyt ikuinen ongelma...

  VastaaPoista
 2. Pitääkin hehkuttaa! Olen samaa mieltä! Mutta ehkä jatkuvana itse ainakin tuntee olonsa vähän hölmöksi.

  Meillä oli aluksi tapa käydä sunnuntaisin kirppareilla. Sitten se alkoi vähän tympiä, kun täytyi herätä hyvissä ajoin, että ehti valmistautua ja yleensä vielä matkata jonkin matkaa jonnekin kirpparille, jotka eivät ole sunnuntaisin kuin kolmeen auki. Enkä ole todellakaan aamuihmisiä.

  Onneksi nyt ollaan vaan reilusti lähdetty viikollakin kiertelemään kun kirpparit on kuuteen auki ja jotku jopa myöhempään. Löytyy sitä aikaa ja innostusta paremmin :D

  VastaaPoista
 3. Minä hehkuttelin kesällä vähän väliä kirppislöytöjäni ;) Ja minusta on ihanaa lukea muiden löydöistä!

  VastaaPoista
 4. Hienon näköinen hylly, laita vaan vielä kuva blogiin. Ja mielellään sellainen, josta voi bongailla hyllyssä olevien kirjojen nimiä. Sillä toisten kirjalainat ja -ostokset ovat minulle pohjattoman kiinnostuksen ja uteliaisuuden aihe...

  Oma hyllyni osoittaa erittäin vakavia ähkyn merkkejä, täytyy harkita kirjatukien ostoa, jotta voi laittaa rivin kirjoja hyllyn päällekin. Ei ehkä kovin eleganttia, mutta voi miten käytännöllistä.

  VastaaPoista
 5. Susa: Minäkin kyllä tykkään lukea muiden löydöistä ja kirjoittaa omistani, mutta välillä vaan se tuntuu jotenkin - no jaa - muotiblogimaiselta :D Vaikka myönnän samaan syssyyn seuraavani kyllä niitäkin, että ei sen puoleen.

  Lukutoukka: On se kyllä aika kivan näköinen! Varsinkin kirjojen kera. Kuva tulee ennemmin tai myöhemmin ja koska itsekin aina tiiraan toisten kirjahyllykuvista kirjoja, niin ehkä voin yrittää napata sellaisen.

  Minusta on itseasiassa jotenkin tosi kutkuttavaa, kun joidenkin kodeista löytyy kirjoja vähän sieltä sun täältä. Kirjahyllyt pursuilee ja kirjoja on vähän joka tasolla ja kolossa. Itselläni sellaista määrää kirjoja ei ole, joten vastaavaa sisustusideaa ei voi hyödyntää ainakaan hetkeen!

  VastaaPoista
 6. Luen myös mielelläni kirjaostoksista!

  Juuri kun aloittelin haastetta oman hyllyn lukemattomien kirjojen vähentämiseksi, tulin itsekin tehneeksi monenlaisia löytöjä (En tosin NOIN halvalla!) ja repsahdin ihan totaalisesti... :D Ehkä pitää ottaa kuva koko pinosta kunhan loput ostokset tulevat postissa. :)

  VastaaPoista
 7. Minun täytyy ottaa uusiksi haaste lukea oman hyllyn kirjat, kun olen kyllä lukenut ne, jotka listassa oli, mutta sen jälkeen määrä on kasvanut.

  Pitää ottaa kuva ehdottomasti!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.