maanantai 5. joulukuuta 2011

Kirppislöytö & rakkaudesta kirjoihin

Tein tänään hyvän ja ilahduttavan kirppislöydön:

Jenny Downham - Ennen kuin kuolen, 2,70 e, kovakantinen, kuin uusi!

Tällä kertaa minua ei tehnyt pelkästään iloiseksi se, että sain hyllyyni lisää yhden todella hyvän kirjan ja vieläpä käypään hintaan ja vieläpä kuin koskemattomana. Iloisemmaksi minut teki, että tämän oli selvästi laittanut myyntiin joku, joka ainakin vähän rakastaa kirjoja. Minä nimittäin inhoan repiä hintalappuja paperisista irtokansista, koska ne eivät tahdo irrota mutta sen sijaan viedä kyllä palan kantta mukanaan. Tämän kirjan myyjä oli nerona laittanut hintalapun alle paperilapun niin, että hintalappu (joka on siis tarra) oli kiinni vain hyvin vähän ja sen sai hyvin helposti irti. Tämä on sellainen teko, jota tehdään rakkaudesta kirjoihin!

Niin ja jos ette vielä ole lukeneet tätä kirjaa, niin suosittelen!

Mun piti tähän loppuun jakaa pari kirjaisaa lahjavinkkiä, mutta taidankin jättää ne välistä ja jäädä tuijottamaan järkyttyneenä ulos, sillä siellä sataa lunta. Oi miksi juuri nyt? Miksi juuri tänään, kun huomenna on tiedossa Helsinki ja muutaman tunnin ulkona seisominen? Ei, en ole menossa linnanjuhliin, mulla on tiedossa jotain paljon parempaa, nimittäin Tavastia ja Patrick Wolf! Toivoin vain sen tapahtuvan ilman lunta.

Mutta näillä näkymin toivottelen hyvää huomista vapaapäivää ja toivottavasti pian palaillaan Austenin Emman kera.

4 kommenttia:

 1. Oi, sinä onnekas niin kirjan kuin Patrickinkin suhteen :D Ehkä joskus on varaa junailla sinne etelään keikalle!

  Kivaa itsenäisyyspäivää keikan merkeissä!

  VastaaPoista
 2. Patrick on vähän sellainen, että en tiedä olisiko meilläkään varaan, mutta syödään sitten onnellisena loppukuu makaronia :D Ei vaineskaan. Kalliitahan nuo bussi- ja junamatkat on.

  Mutta kiitos ja kivaa itsenäisyyspäivää sinullekin !

  VastaaPoista
 3. Hyvin kirjalöydyn olet tehnyt ja olen kyllä samaa mieltä tuosta hintalappu jutusta! :)
  Jane Austen <3

  VastaaPoista
 4. Kirjahiiri: Austen on hyvä! Ja hintalappu on ikuinen ongelma, paitsi tässä tapauksessa ! :D

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.