tiistai 3. tammikuuta 2012

Lukunurkkaukseni

Minun lukunurkkaukseni!

Viime vuonna blogeissa "paljastettiin" omia lukunurkkauksia tai mielipaikkoja lukea, ja koska en tuolloin omistanut  kameraa, niin en voinut osallistua, mutta tänään vihdoin ja viimein kuvaaminen on taas oman kameran myötä mahdollista ja täten esittelen teille oman lukunurkkaukseni. Oikeastaan luen vähän siellä sun täällä, mutta sattuneesta syystä koko kodin kuvaaminen ei oikein ehkä vastaa tarkoitusta, niin kuvasin sitten lempparieimman eli sängyn! Normaalisti tuon yöpöydän päällä on kasa kirjoja ja muuta roinaa, mutta ennen lähtöni maalle siivosin yöpöydänkin ja toistaiseksi olen onnistunut pitämään sen lähes tyhjänä. Kesken oleva kirja kun lepää sen sijaan eräällä toisella roinankerääjällä... mutta ei siitä sen enempää.

Ajattelin, että kameran myötä voisin muutenkin vähän esitellä "kirjallista kotia" eli esimerkiksi kuvata kirjahyllymme, jonka etsimisestä ja ostamisesta viime vuonna aika paljon kirjoittelin. Ainakin tuolloin useampi mainitsi, että olisi kiva nähdä ihan oikeaa kuvaa hyllystä, ja ainakin minusta on kiva kurkistella toisten kirjahyllyihin ihan täällä blogimaailmassakin. 

Ja hei, te muutkin, joilta lukunurkkaus on jäänyt esittelemättä, niin piristäkääpäs vähän päivää (tai yötä, kröhöm...) ja paljastakaa teidän salaiset pakopaikkanne!


17 kommenttia:

 1. Voimia sinulle, mitä sitten ikinä onkaan! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan romanttinen lukunurkkaus! Olet sijoitellut valot tosi kauniisti. :)

  VastaaPoista
 3. Houkuttelevan näköinen lempilukupaikka!

  Toivottavasti asiat/olosuhteet paranevat pian.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana! Oi että olen ihan haltioissani, tuo sängynpääty, peite, jouluvalot ja yöpöytä, ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 5. Sulla on valot kiedottuna sängynpäätyyn, olen superkateellinen! Mulla ei edes ole sängynpäätyä :D Plus aika ihanat lakanatkin!

  VastaaPoista
 6. Aivan satumaiset nuo valosi! :-) Kirjat maistuvat takuulla tuossa ympäristössä.

  VastaaPoista
 7. Tuulia: Kiitos! <3

  Norkku: onhan se aika romanttinen. Itseasiassa valot olivat poikaystäväni idea. Taidetaan molemmat olla aika romanttisia :D

  Maija: Se on kyllä turhankin houkutteleva välillä. Toivotaan.

  Anni: Onhan tuo kieltämättä aika söpönä tuossa kuvassa. Yöpöytä on löytö vuosien takaa ja pussilakanan tilasin netistä.

  Janninna: Valot voi myös asentaa seinälle pienten naulojen varaan esim! Olen nähnyt ja niinkin saa tosi nätiksi. Lakana on kyllä kieltämättä tosi kiva, en voinut vastustaa sen ostamista.

  Paula: Todellakin maistuvat! :)

  VastaaPoista
 8. Voimia multakin, vaikkei tunnetakaan, oon uus tuttavuus täällä mut seurannu kyllä sun ihanaa blogia jo kauan. :) Toivottavasti tosiaan tilanne selkiytyy pian. =) Ja ihana lukunurkkaus, mahtavat valot! :)

  VastaaPoista
 9. Voi miten kutsuvan näköinen lukunurkka! Minullakin on vähän vastaavanoloinen sängynpääty, taidanpa varastaa idean. Voisi piristää kaamoskautta mukavasti.

  VastaaPoista
 10. Ihana lukunurkka <3 Ja voimia sinulle! :)

  VastaaPoista
 11. Elina: Kiitos ja tervetuloa bloggailemaan, kävin vilkaisemassa teidän blogia ja hyvältä näytti!

  Lukutoukka: Suosittelen! Tässä pimeydessä ainut hyvä puoli taitaa ollakin tunnelmavalot.

  Kirjahiiri: Kiitos.

  VastaaPoista
 12. Tuolla sitä sitten kelpaakin lueskella!:) Voimia vaikean aikakauden peittoamiseen!

  VastaaPoista
 13. Sonja: Kelpaa kyllä ja kiitos!

  VastaaPoista
 14. Todella kaunis lukunurkka!

  Ja voimia sinnekin vaikeisiin aikoihin. Sellaisten keskellä elellään täälläkin. Pakko kuitenkin pitää itsensä kiinni arjen syrjässä ja kirjablogi on niin merkittävä osa sitä, niin palailen tässä taas pikku hiljaa.

  VastaaPoista
 15. Susa: Kiitos ja voimia sinullekin.

  VastaaPoista
 16. Ihana nurkkaus - tuonne haluankin sukeltaa! Omaa nurkkaani en kehtaa edes kuvata, kun kyseessä on kissankarvoittunut musta sohva (kuvassa näkyisi siis vain mustaa kangasta kirjailtuna kissankarvoin :D))

  VastaaPoista
 17. Noora: Kyllä meilläkin nuo kaksi karvapalloa aika moista tuhoa saa aikaa. Yksi aika ovela keino on kuvata hämärässä.... :D tai hankkia yhtä ahkera asuinkumppani kuin minulla, joka tarraharjaa sohvan joka päivä! Tai ei se ole tarraharja vaan joku karvaharja, mut kuiteski.

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.