torstai 16. helmikuuta 2012

Miniarvonnan & synttäriarvonnan voittajat!

Mulla on suuri suunnitelma kuvata teille ihan video (musiikilla!!) missä arvon kirjojen voittajat. Oli valittuna kauniit astiat taitelluille arpalipukkeille ja siivottu pöytä ja valittu musiikki. No kuten jokainen meistä varmaan tietää, arvontavideonhan täytyy mennä ekalla kerralla putkeen, koska sitä ei oikein uusiksi voi ottaa.

Musiikki soimaan ja kuvaamaan! Sitten huomasin, että jaahas, kamera vilkuttaa, että akku loppuu. Äkkiä äkkiä. Eka kirja arvottu, sitten... "Katriiii, voiks sä tuoda mulle villasukat?" huusi eräs rakkaani. Vaikka olin sanonut, että kuvaan nyt videon, että lepää sen aikaa ihan rauhassa, ei mene kauan. No, annettakoon anteeksi, raukka kun on niin kipeänä kun olla voi, kahdet antibiootit ja siihen päälle kipulääkettä.

Joten hienon (kröhöm) videon sijaan saatte nyt voittajat (hyvin nopeasti napattuina) kuvina alla! Kiitos vielä hurjasti kaikille osallistuneille. Olisin halunnut arpoa teille kaikille jotain, joten täytyy varmaan ottaa uusiksi pian ;)

Ja onnea voittajille!

Miniarvonta:

Synttäriarvonta:

&


Voittajat, pistäkäähän nimenne + osoitteenne minulle sähköpostiin gatriga (at) hotmail.com piakkoin, jotta saan kirjat lähetettyä teille. Pyrin lähettämään kirjat ensiviikolla, mutta mikäli vietän hiihtolomani muualla kuin kotona, niin postittaminen voi hieman viivästyä, mutta tulevat kyllä :)

Hyvää loppuviikkoa kaikille! Minulla on tällä hetkellä erittäin hyvältä vaikuttava kirja kesken, joten seuraavaksi palailen sen kera. 

Ps. Meillä on ollut tässä lainakone jonkun aikaa, kun omamme ei tahdo pelittää. Tämä lainakone lähtee meiltä huomenna, joten katsotaan saanko omaamme käyntiin vai täytyykö lähteä muualle datailemaan. Eli mahdollinen hiljaiselo johtunee siitä, että en pääse koneelle.

5 kommenttia:

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.