lauantai 31. maaliskuuta 2012

Maaliskuun luetut

Maaliskuussa luin:

♥ Kamila Shamsie - Kartanpiirtäjä
♥ Renate Dorrestein - Pojallani on seksielämä ja minä luen äidilleni punahilkkaa
♥ Hanif Kureishi - Esikaupunkien buddha
Maaliskuu ei todellakaan ole ollut minun kuukauteni millään saralla, vaan kaikki on tökkinyt pahemman kerran ja se näkyy myöskin kirjoissa. Ensinnäkin ehdin ja jaksoin lukea vain kolme kirjaa, joista ainoastaan yksi oli lukemisen arvoinen ja siitäkin luin suurimman osan helmikuun puolella. Kyse on tietenkin Kartanpiirtäjästä. Sen sijaan nämä kaksi muuta kirjaa ovat tuntuneet lähinnä ajanhukalta ja ovat kyllä kruunanneet muutenkin surkealta tuntuneen kuukauden. Että jos elämässä mättää kaikki, niin kannattaa toki lukea kirjoja, joissa myös mättää kaikki. Yhy, saanko nyt vähän itkeä edes?

No joo, mutta tällaisia kirjoja ja kuulumisia tältä kuulta. Peukut pystyyn, että huhtikuussa olisi vähän parempi saldo ja ainakin paremmat kirjat!

Hauskaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Onneksi sullakin oli edes se yksi hyvä kirja tässä kuussa! :)

  Tuolla Dorresteinin kirjalla on hauska nimi ja siksi olenkin ollut siitä hieman kiinnostunut, mutta etenkin arviosi jälkeen se pienikin kiinnostus lopahti kuin lehmän häntä :D Ei kuulosta minun kirjaltani.

  Kivaa viikonloppua sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi. Kolme huonoa olisikin ollut jo liikaa. Ja hauska nimi hämäsi minuakin kirjan suhteen!

   Kiitos :)

   Poista
 2. Minullakin on ollut vähän energiat vähissä maaliskuussa ja huomaa siitä, että luettujen kirjojan määrät tahtovat vain pienentyä.

  Peukut pystyssä paremman huhtikuun puolesta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua, miten nopeasti tuo näkyy nimenomaan luettujen kirjojen määrässä! Koska minäkin olen kuitenkin viettänyt huimasti aikaa kotona, joten periaatteessa olisin voinut lukea enemmän - mutta väsyneenä sitä helpommin katsoo telkkaria tai nukahtaa luettuaan kaksi sivua :D

   Paremman huhtikuun puolesta todellakin!

   Poista
 3. Onnettarella on sinulle terveisiä blogissani :).

  VastaaPoista
 4. Voi tyttö, itke ihmeessä! :( Parempi onni tässä kuussa, voimia jos muuten potkitaan päähän <3

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.