perjantai 20. huhtikuuta 2012

Liebster blog & kuulumisiaBloggaaja elää, hengittää ja voi hyvin ja paksusti (tiedossa ei ole perheenlisäystä, vaan tämä on viittaus vieressäni olevaan karkkipussiin), vaikka takana onkin 15 päivän tahaton blogitauko. Blogitauko on aiheuttanut sen, että olen ihan ulkona kaikesta ja laahaan muiden blogienkin kanssa tosi pahasti jäljessä. Yksi kirja on kuitenkin tullut luettua ja siitä arviota tulossa tämän viikonlopun aikana! Toivottavasti ehdin myös kiriä vähän muiden blogimerkintöjä kiinni.

Mutta pidemmittä löpinöittä olen tässä ehtinyt saada ihanalta Nooralta Tea with Anna Karenina - blogista Liebster Blog - tunnustuksen. Kiitos hurjasti! Minun tehtäväkseni tuleekin valita omat viisi suosikki blogia, joilla on alle 200 lukijaa. Nooran blogi on yksi ehdoton lemppari, mutta koska takaisin tätä ei ole tarkoitus laittaa, niin valitsen sitten muita.

Ja tunnustus lähtee seuraaviin osoitteisiin:

Lukuisa
MJAU
Luettua

Minä taasen lähden kiireen vilkkaa valmistautumaan selkähoitoon (jollaisessa en ole koskaan aiemmin ollut) ja sen jälkeen kiiruhdan takaisin kotiin tortillailtamiin! Huippua viikonloppua kaikille ihanille ja palaillaan seuraavaksi arvostelun kera!

8 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta :) Laittaisin sen myös sinun blogillesi takaisin jos sitä ei olisi kielletty "säännöissä", hih!

  Jään odottamaan arviotasi seuraavasta kirjasta, sillä Goodreadsin kautta kun huomasin sen olleen sinulla viimeksi luvussa, kiinnostuin aika paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :)

   Yritän saada sen kirjoiteltua mahdollisimman pian!

   Poista
 2. Voi ihana Katri, kuinka kauniita sanoja :)

  Ja ihanaa että olet takaisin keskuudessamme.

  ps. Miekin paksuunnun täällä mässypussin kera. Öh. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täältä sovi kauaa olla poissa ;)

   Karkit kuuluu viikonloppuun!

   Poista
 3. Voi että, ihana. Kiitos♥. Huippua viikonloppua sinullekin! Selkähoito kuulostaa ainakin hyvältä aloitukselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja selkähoito oli kyllä aika kiva aloitus tälle viikonlopulle.

   Poista
 4. Voi ihana, kiitos tästä! :) Yritin tuossa eilen miettiä, että kenelle tämän laittaisin, mutta olen nyt ihan auttamattomasti myöhässä ja kaikki lempparini ovat saaneet tämän jo. Nämä leviävät aina niin hurjan nopeasti, ettei ehdi edes kissaa sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Siksi itse olin kerrankin nopea :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.