sunnuntai 12. elokuuta 2012

200. merkintä & 100 lukijan arvonta!Tämä on blogini 200. merkintä ja olen itsekin hieman yllättynyt, miten aktiivisesti olen ahertanut blogin parissa puolitoista vuotta. Sillä kyllä, viime tiistaina blogini täytti puolitoista vuotta. Siinäkin olisi jo tarpeeksi aihetta juhlia, mutta mikä vielä parempaa, samalla saadaan myös juhlia teitä jo 100 lukijaa, jotka jaatte tämän kanssani. Sillä ilman teitä tämä ei olisi sama blogi, kuin mitä tämä on nyt.

Onkin kiva huomata, että teitä on jo noinkin iso määrä. Sehän oli melkein kuin eilen, kun sivupalkissani oli ne 4 lukijaa, joista olin täysin innoissani. Nyt olen 100 kertaa enemmän innoissani! Kävijämäärän ja kommenttejen mukaan teitä vieläpä oikeasti kiinnostelee, mitä täällä kirjoittelen. Toivottavasti jatkossakin saadaan jaettua hyviä lukuvinkkejä ja keskusteltua kirjoista - sillä sehän tämän koko blogimaailman idea ja sydän on. Se tekee tästä sen jutun, ja sen minkä vuoksi blogi on nykyään hyvinkin iso osa elämääni. Suuri kiitos siis kaikille!

Olenkin jo suunnitellut kaikenlaista uutta blogiin syksyn varalle, joten eiköhän täällä ala pian näkymään vähän uusiakin juttuja. Suunnitteilla on ainakin yksi mielipidepostaus, kirjojen kierrätystä (ilman arvontaa siis) ja jotain muuta vähän erilaista. Eli hieman erilainen syksy toivon mukaan tulossa!

Mutta sen pidemmittä puheitta itse asiaan eli arvontaan. Arvon tällä kertaa yllä olevan kuvan kirjoja, jotka ovat omasta hyllystäni ja vähintään kerran luettuja (kaikista löytyy arvio blogistani, jonka voi etsiä sivupalkin "Hae tästä blogista!" kentän kautta). Pääosin kunto on kaikissa hyvä, mutta Anne Tylerin kirjassa paperikansissa on kulumaa kuten kuvastakin näkee. Arvon kolme voittajaa, joista jokainen saa vuorollaan valita kaksi haluamaansa kirjaa niin, että ensimmäisenä arvottu saa valita ensimmäisenä jne. 
  
♥ Arvonta on bloggerin kautta rekisteröityneille lukijoilleni, jotka siis näkyvät tuolla sivupalkissa. Mikään ei tietenkään estä liittymästä lukijakseni edelleen.

♥ Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta ja kertomalla jonkun kirjan, jonka aiot lukea syksyllä. Toisen arvan saat linkittämällä arvonnan blogiisi. Ilmoita minulle kommentissasi monellako arvalla osallistut.

♥ Arvonta aikaa on tästä hetkestä aina 26.8 keskiyöhön asti eli tasan kaksi viikkoa. Arvonnan suoritan seuraavalla viikolla ja ilmoitan voittajat täällä blogissani.

Arpaonnea ja mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

39 kommenttia:

 1. Ihanaa, onnea paljon ja mukana ollaan!
  Luettavien kirjapino on korkea, sieltäpä poimin maistiaiseksi vaikkapa Stedmanin "The Light Between Oceans". Linkkikin on laitettu arvontaasi, eli kaksi arpaa on lunastettu täten.
  Onnea vielä ja energiaa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Isot onnittelut rajapyykkien ylityksestä! Tämä on todella mainio kirjablogi! Linkittelin joten mukana kahdella arvonnassasi :)

  Sykayn piristykseksi ajattelin lukea Markus Bennemannin Himokas härkäsammakko ja muita eläinkunnan seksipetoja, joka vaikuttaa hauskalta ja mielenkiintoiselta sadepäivien pelastajakirjalta! :)

  VastaaPoista
 3. Aion ehdottomasti ainakin harkita lukevani syksyn aikana jonkin Joel Haahtelan kirjan. En ole ensimmäistäkään koskaan lukenut, mutta nyt alkaa uteliaisuus käydä ylitsepääsemättömäksi.
  Yhdellä arvonnassa mukana, listalla on kiinnostavia kirjoja..

  VastaaPoista
 4. Onnea 1,5-vuotisesta blogitaipaleesta, hienosta postaussaldosta ja hienosta lukijamäärästä! Blogimme ovatkin jokseenkin saman ikäiset :).

  Osallistun arvontaan kahdella (linkitän kotona), pinossasi on montakin kiinnostavaa kirjaa! Syksyllä aion lukea ainakin Vera Valan esikoisdekkarin Kuolema sypressin varjossa.

  VastaaPoista
 5. Onnea 200:sta ja 100:sta,

  (en osallistu arvontaan, on projekti lukea omia kirjahyllyjä tyhjemmäksi :)

  VastaaPoista
 6. Onnea satasesta! Blogisi on ihana ♥

  En tällä kertaa osallistu arvontaan, koska en ole varma noista kirjoista ja kun tuo kirjahylly tosiaan pullistelee ihan liikaa niistä lukemattomista kirjoista. Odotan kauhulla tulevaa kirjasyksyä, mitenköhän minun käy... Mutta heitän kuitenkin yhden kirjan, jonka tulen mitä todennäköisimmin lukemaan syksyllä: Kirjavan kammarin Karoliinan Aika mennyt palaa :)

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana! Syksyn aikana aion lukea Juha Itkosen uutuuden sekä Jane Austenin Järki ja tunteet -kirjan :).

  VastaaPoista
 8. Hih päädyn näköjään ensimmäiseksi. :----)

  Aion lukea ainakin Neil Gaimanin Stardustin, vaikka listalla olisi paljon muitakin kirjoja...

  VastaaPoista
 9. Onnitteluni suuresta suosiosta :)

  Osallistun kahdella arvolla mukaan. Syksyn aikana olisi tarkoitus lukea Victor Hugon Pariisin Notre-Dame. Kesän aikana tuli nimittäin käytya Pariisissa ja Notre-Damessa.

  VastaaPoista
 10. Onnea merkkipaalusta! ♥ Mukana arvonnassa yhdellä arvalla. Minulla on aika iso läjä kirjoja odottamassa lukemista, mutta yksi, jonka ajattelin varmana lukea, on Steve Altenin Mayojen testamentti. Sopii hyvin tämän vuoden teemaan. :)

  VastaaPoista
 11. Isosti onnea molemmista saavutuksista! :)

  Osallistun arvontaan yhdellä arvalla. Minulla on iso lista siitä, mitä syksyn aikana olisi tarkoitus lukea. Ainakin Erin Morgensternin Yösirkus on lukulistan yläpäässä. Varmaan aikakin lukea tuo, koska se on ollut kirjastosta lainassa minulla varmaan jo kuukausia, mutta aina jotenkin jäänyt aloittamatta.

  Mutta saa nähdä miten syksyllä riittää lukuintoa kun opiskelijaelämä taas kutsuu ;)

  VastaaPoista
 12. Hienot rajapyykit sulla. Onnittelut sekä lukijoista, postausten määrästä että hienon blogin 1½-vuotissynttäreistä! Oma blogini on parisen kuukautta sinun blogiasi nuorempi (vaikka itse olenkin sua paljooooon vanhempi) ja niin postausten kuin lukijoidenkin määrässä olen sinua jäljessä.

  En nyt lähde mukaan arvontaan, koska kaikki tuon pinon kiinnostavat kirjat minä onnekas satunkin jo omistamaan.

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea monista ihanista asioista! Blogisi on tasokas ja täällä on ilo käydä.

  Minä aion lukea syksyllä ainakin Claudie Gallayn Tyrskyt ja aloittaa aherruksen Song of Ice and Fire-kirjojen kanssa.

  Lähden kahdella mukaan!

  VastaaPoista
 14. Onnea hienolle blogillesi! Kirjapinossasi on monta kiinnostavaa kirjaa, joita en ole lukenut, joten osallistun arvontaan kahdella arvalla. Linkitin juuri äsken. Jään odottamaan, mitä mukavaa olet keksinyt blogiisi syksyksi.

  Seuraavaksi aion lukea Michael Wallnerin kirjan Pariisin huhtikuu.

  VastaaPoista
 15. Onnittelut kivalle blogille!

  Osallistun kahdella arvalla, sillä haluaisin tuon Elina Hirvosen kirjan. :) Syksyllä aion lukea uutuuksien lisäksi mm. Bo Carpelanin Lehtiä syksyn arkistosta sekä Vivi-Ann Sjögrenin muistelmateoksen Kissan kasvot ja Lassen kioski.

  VastaaPoista
 16. Onnea isoista luvuista! :)
  Syksyllä aion lukea ainakin John Irvingin Vapauttakaa karhut! jahka se ilmestyy.
  Arvontaan osallistun yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 17. Uudet syksysuunnitelmat kuulostaa erittäin mielenkiintosilta! Mahollisuudethan on ihan oman mielikuvituksen rajoissa :)

  Syksyn aikana aion lukea Dostojevskin idiootin, mutta saattaa olla, että venähtää jopa talvelle :D osallistun yhdellä arvalla

  VastaaPoista
 18. Onnea paukkuvista satasista :)

  Syksyllä aion jatkaa Viisikko-projektiani, mutta pinossa odottelee myös mm. Tolkienin Hobitti eli Sinne ja takaisin, Mortonin Paluu Rivertoniin ja muutama osa vampyyrisarjaa á la Charlaine Harris ;)

  Osallistun arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 19. Onnea Katri ja mainio blogisi! Sinulla on teräviä ja perusteltuja mielipiteitä, joita on kiinnostavaa lukea.

  Hmm... Paljon aion toki lukea, mutta sanotaanko nyt vaikka, että hyppään lukupiirin ansiosta suoraan tuntemattomaan ja aion lukea elämäni ensimmäisen Kalle Päätalon kirjan! Saas nähdä kuinka käy.

  Osallistun yhdellä arvalla. :)

  VastaaPoista
 20. En osallistu arvontaan, mutta onnittelen kuitenkin lukija/postausmäärästä. :) Onnea blogillesi, keep it going! :)

  VastaaPoista
 21. Onnea blogille! :)

  Arvontaan osallistun yhdellä arvalla. Syksyn aikana aion lukea varmasti ainakin Sofi Oksasen tulevan uutukaisen. :)

  VastaaPoista
 22. Aion ehdottomasti lukea tänä syksynä Cleaven Little Been tarinan. Lukulistalle heilahti äsken myös juuri käsittelemäsi kirja `Ekovuosi Manhattanilla`.
  Olen yhdellä mukana arvonnassa. Pinossa on monta kiinnostavaa kirjaa..

  VastaaPoista
 23. Vautsi, 100 rekisteröitynyttä lukijaa on hieno merkkipaalu! :)

  Olen yhdellä arvalla mukana! Syksyllä luen toivottavasti paljon, mutta erityisesti minua kiinnostaa Jari Tervon Layla. Kansi ja aihe ovat tuntuneet liian synkiltä kesään. (Ajattelin, että jos luen tuon poikaystävän antaman joululahjan vuoden sisällä, saan ensi jouluna lisää kirjoja ;))

  VastaaPoista
 24. Onnea blogillesi! :)

  Aikomuksenani on lukea syksyllä ainakin Stephanie Meyerin Vieras. Ja toivottavasti luen syksyllä paljon hyviä kirjoja. :)

  Osallistun kahdella arvalla! :)

  VastaaPoista
 25. Heips, mukava blogi sinulla! Osallistun arvontaan kahdella arvalla... Terkuin uusi lukijasi :D

  VastaaPoista
 26. Onnea ihanalle blogillesi. ♥

  Syksyllä aion lukea paitsi uutuuksia, niin myös kirjahyllyyni hautautuneita must-to-read -kirjoja, sarjassame esim. Little Been tarina, Kosto: rakkaustarina, Sunset park, Totta, Vapaus...

  Kahdella osallistuisin! :)

  VastaaPoista
 27. Onnea ihanan suloiselle blogillesi!!

  Arvonnassa mukana arvalla!

  Aion ehdottomasti lukea syksyllä ainakin Suzanne Collinsin Nälkäpelin.

  VastaaPoista
 28. Ah, unohdin kertoa syksyn lukemistosta... Mainitaan nyt vaikka Oppipoika Hjoth/Rosenfeldt sekä Tulitodistaja Lars Kepler :)

  VastaaPoista
 29. Enkö muka ole osallistunut vielä tähän arvontaan? Mukana ehdottomasti.

  Syksyllä aion lukea ilman muuta Kähkösen Hietakehdon, mutta aivan huikealta kuullostaa Mikko-Pekka Heikkisen Terveisiä Kutturasta. Jos kirjaa luonnehditaan "aluepoliittiseksi kostofantasiaksi", niin en kyllä voi jättää sitä lukematta.

  VastaaPoista
 30. Minä ajattelin lukea syksyll ainakin Siri Hustvedtin Kaikki mitä rakastin ja Carlos Ruiz Zafónin Taivasten vangin. :) Yhdellä arvalla osallistuisin.

  VastaaPoista
 31. Katri, olen lukijasi, mutta en saa sinua näkymään seuraamieni blogíen listoilla! Kuka tätä ymmärtää...Oikein tsekkasin, että olen lukijoittesi joukossa.

  Luen ainakin Paul Austerin Talvikirjan.

  Olen mukana yhdellä ja tavoittelen Shieldsin Tavallisia ihmeitä, joka olisikin minulle kova juttu, sillä kerään hänen teoksiaan.

  Onnea♥

  VastaaPoista
 32. Minulla olisi suunnitelmissa lukea Milan Kunderan The Unbearable Lightness of Being, joka itse asiassa odotteleekin jo luettavien kirjojen pinossa. :) Osallistuisin arvontaan yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 33. Voisin osallistua yhdellä arvalla! :)

  Jos nyt saan syksyn aikana kahlattua läpi Sinuhen (joka siis on jo aloitettu), niin sen jälkeen olisi suunnitelmissa lukea ainakin Mies joka luuli vaimoaan hatuksi (Oliver Sacks) ja tuo Ekovuosi Manhattanillakin houkuttaisi myös!

  VastaaPoista
 34. Onnea ja hyvää jatkoa blogille!
  Aion lukea Aavikon kukan ainakin nyt syksyllä. Yhdellä arvalla jos pääsisi arvontaan mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamalaa, bloggeri väitti, että en ole aiemmin ollut rekisteröitynyt lukijasi! Väitän, että olen, koska blogisi on myös oman blogini sivupalkissa luettujen listalla.. No, jos en olekaan ollut, niin ainakin olen sitten ollut epärekisteröitynyt lukija.

   Poista
 35. Minäkin toivotan hyvää jatkoa blogille tästäkin eteenpäin ja kiitosta jo reilusta 200 merkinnästä! :)

  Osallistun arvontaan yhdellä arvalla - en oikein osaa linkittää. (Noloa?)

  Aion lukea Kerro minulle Zorbasin ja mikäli paukut riittävät vielä toiseen klassikkoon niin sitten luen myös Saatana saapuu Moskovaan.

  VastaaPoista
 36. Syksyn kirjatapaus minulle on kyllä Irvingin Vapauttakaa karhut -kirjan julkaisu suomeksi. Sen luen kunhan vain käsiini saan....

  VastaaPoista
 37. Hyppään vielä viime hetkellä mukaan arvontaan onnittelujen kera. Osallistun yhdellä arvalla.

  Syksyllä aion lukea ainakin Murakamin Kafkan rannalla.

  VastaaPoista
 38. Aion lukea tänä syksynä Katherine Pancolin Kilpikonnien hidas valssi -kirjan, siitäkin huolimatta, että Krokotiilin keltaiset silmät oli aikamoinen pettymys. Ehkäpä haluan antaa henkilöille vielä toisen mahdollisuuden..
  Arvontaan osallistun yhdellä.

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.