tiistai 28. elokuuta 2012

Arvonnan voittajat & muutama sananen


200. merkinnän ja 100 lukijan arvonta on päättynyt ja on aika julkistaa voittajat. Voittajat valittiin tälläkin kertaa perinteiseen "kirjoita nimet paperille, leikkele suikeroita, pistä kippoon, ota sieltä 3 lappusta ja ota kuvat, sillä videointi ei taaskaan onnistunut" - menetelmään. Kiitän vielä kaikkia osallistujia hurjasti ja kiva kun jaoitte syksyn lukemisia kanssani, tulipa sieltä muutamia pongattua omallekin lukulistalle! Mutta nyt pidemmittä puheitta itse asiaan eli...


 voittajat ovat:

Ensimmäisenä kiposta nostettiin Lauran nimi, toisena Elma Ilonan ja kolmantena Leena Lumin. Täten Laura saa ensimmäisenä valita kirjalistasta 2 haluamaansa kirjaa, Elma toisena ja Leena kolmantena. Viitsittekö ilmoittaa vaikka kommenttilaatikkoon haluamanne kirjat, joten seuraava valitsija näkee sieltä mitä on jäljellä. Osoitteenne (ja kirjatoiveenne) voitte lähettää sähköpostiini gatriga (at) hotmail.com. Kirjat pistän postiin viimeistään ensi viikolla.

Elokuu vetelee viimeisiään ja pakko sanoa, että omalta osaltani koko elokuu meni vähän ohitse. Pääasiassa ihan siitä syystä, että sairastuin ja sen myötä olenkin viettänyt reilut pari viikkoa kotona peiton alla. Oli lievä järkytys poistua kotoa pitkästä aikaa, kun siellä tarvitsi jo syystakkia... viimeksi olin ulkona shortseissa.

Mutta toivotaan, että elokuun loppu ja syyskuun alku ovat parempia. Ainakin tarkoituksena nyt olisi perjantaina tehdä visiitti Helsinkiin (!), sitten juhlistaa vähän omia synttäreitä ja sen jälkeen ottaa lomaa vähän kaikesta ja häippästä maalle. Maalle on pitänyt tässä mennä jo pidemmän aikaa, mutta aina on tullut esteitä ja viimeisenä nyt tämä sairastelu. Mutta josko viikonlopun jälkeen viimein pääsisi vähän haistelemaan syksyisiä metsiä.

Kaikille siis oikein mukavia elokuun viimeisiä päiviä!

14 kommenttia:

 1. Voe mahoton, ihanaa! Olipa ihana juttu, pelasti tämän stressipitoisen päivän.

  VastaaPoista
 2. Ai niin ja hulppeata synttäriä sinulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva, että sain piristää päivääsi :)

   Poista
 3. Hui! Milloinkohan arpaonni on viimeksi osunut kohdalle? Varmaan alakouluiässä! Tosiaan, mie voisin valita kirjoista sen Coelhon Zahirin ja Tämä siunattu koti -kirjan. Olen jo pitkään ollut kiinnostunut Coelhon kirjoista, mutta en ole saanut aikaiseksi lukea. Nyt on sitten viimeinkin sen aika. :)

  Voi sinua reppanaa, kun olet sairasrellut. Toivotavasti olo on nyt parempi. Ota nyt ilo irti sitten kahden viimeisen viikonkin edestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä. Pistä osoitetta sähköpostiin (ellet ole jo niin tehnyt, en ole ehtinyt katsastaa) niin pääsen lähettelemään kirjoja :)

   Poista
 4. Onnea voittajille ja tervehtymistä sekä hyvää fiilistä alkavaa syksyyn sinulle, ilmeisesti näemme perjantaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinulle! Perjantaina nähdään jos tämä tauti nyt oli sitten vihdoin ja viimein tässä, eikä tule mitään takapakkeja.

   Poista
 5. Minun toivomukseni ovat Että hän muistaisi saman, ja Hustvedtin Vapiseva nainen. Osoite on hotmailisi inboxissa.

  VastaaPoista
 6. Minä voisin ottaa Hirvosen "Että hän muistaisi saman" ja Hustvedtin Vapisevan naisen :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos♥ Minä ottaisin mieluusti Shieldsin kirjan, jolla saan täydennettyä ko. kirjailijan kokoelmaani ja en ole tuota kirjaa edes lukenut...

  Minäkin olen ollut sairas, mutta oma syy, kun aamuisin sukeltelen Päijänteessa ja yömyöhät seuraan kettuja kylmällä terassilla. Silti kuljen edelleen suvimekossa ja sandaaleissa.

  Laitan osoitetta sähköpsotillesi.

  Lumoavaa syyskesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri, saithan meilini? Et ole vastannut mitään...

   Poista
  2. Sain sähköpostisi ja vastasin siihen hetki sitten. Pahoittelut, että hieman kesti :)

   Poista
  3. Kiitos! Toivottu kirja saapui.

   Kaunista viikon jatkoa sinulle!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.