lauantai 10. marraskuuta 2012

Kympin kirjaostokset


David Foenkinos: Nainen, jonka nimi on Nathalie
Elif Shafak: Rakkauden aikakirja


Kävin eilen kiertelemässä Kirjatorilla aikani ratoksi ja pongailin sieltä huiman määrän alennuskirjoja. En kuitenkaan eilen ostanut mitään kun kirjahylly pursuilee jo valmiiksi lukemattomia kirjoja, mutta nähtyäni näistä viime yönä jopa unta, niin oli aivan pakko tänään käydä ne hakemassa. Maksoivat yhteensä kympin, joten kovin suuresta sijoituksesta ei ollut kyse.

Vähän jäi kaihertamaan, ettei jäljellä näyttänyt enää olevan peikkoneidon vinkkaamaa Hiljaisuus soi h-mollissa (varsinkin kun pongasin sen aiemmin ko. kaupasta, mutta jätin ostamatta...) ja se, että sieltä olisi löytynyt vaikka mitä helmiä, mutta nyt ei kyllä kukkaro eikä mikään muukaan antanut periksi ostaa yhtään enempää. Mutta kannattaa kyllä käydä penkomassa tuolla, sen verran kivoja kirjoja oli tarjolla.

Seuraavaksi palaillaan Irvingin kirjan (!!!) kera, mutta siihen asti hauskaa viikonloppua kaikille! Ja hyvää isänpäivää kaikille isille!

10 kommenttia:

 1. Voihan hitsiläinen! Harmi, kun kaupat ovat huomenna kiinni. Pitääpi mennä heti maanantaina :)
  Ostamistasi kirjoista olen lukenut Foenkinoksen, se oli hyvä!!

  VastaaPoista
 2. Minä ostin myös Nathalien muiden kirjojen ohella Kirjatorilta. Jotenkin sinne tulee joka päivä kurkattua onko jotain uutta. Ja tähän mennessä sieltä on kävellyt seitsemän kirjaa mukaan. Vaikka yksi onkin vain 5€, niin 35 on jo aika iso raha. Pitäisi varmaan hankkia porttikielto koko kauppaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, minä taasen pyrin vähän välttelemään kirjakauppoja, koska minulle kävisi muuten samoin ja se ei taasen kyllä sopisi kukkarolleni lainkaan :D

   Poista
 3. Hih, taidanpa tehdä reissun Kirjatorille lähiaikoina :) hyviä löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Voi että... Mitähän Irvingiä luet. <3

  VastaaPoista
 5. Minulle Rakkauden aikakirja oli enemmän. Shafakik kirjoittaa tavalla, joka loitsuaa minut.

  Tämä on ollut lukijoiden suosikki, sillä kurkistin eilen lpi melkein neljän vuoden tilastot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistinkin itseasiassa, että ainakin sinä pidit kovasti Rakkauden aikakirjasta. Itse tykkäsin Kirotusta Istanbulista, joten toivon pitäväni myös Rakkauden aikakirjasta :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.