tiistai 27. marraskuuta 2012

Sunshine award: kuusi kysymystä & vastausta
Kiitos Jossulle, joka heitti minua kuuden kysymyksen haasteella, sillä saanpahan jälleen hyvän syyn päivitellä blogiani haha. Huomenna on kyllä luvassa ihan jopa kirja-arvio, mutta sitä ennen vastaillaanpas nyt näihin!

1) Mistä unelmoit?
Tasapainoisesta onnellisesta elämästä. Oman tieni ja juttuni löytämisestä. Paremmasta huomisesta. Matkustelemisesta. Materialistisesti ehkä omasta pienestä puutalosta jossain ihanassa paikassa, Turkukin käy. (Jos nyt puhutaan unelmista liittyen siihen omaan napaan, eikä esim. maailman rauhaan tms.)

2) Kolme tärkeintä asiaa arjessasi?
Tällä hetkellä varmaan mahdollisuus rauhoittua, syy poistua kotoa ja tehdä jotain hyödyllistä sekä ihmiset lähellä.

3) Jos ryhtyisit kaksoiskansalaiseksi, mikä olisi toinen kotimaasi?
Täällä pimeyden ja (pian koittavan) kylmyyden keskellä tekee mieli sanoa jokin lämmin maa. Ehkä Kalifornia tai Australia.

4) Elämäsi paras saavutus?
Elossa oleminen edelleen. Minusta tuntuu, että elämäni mahdollisesti suurin saavutus on vielä saavuttamatta tai ainakin toivon niin. Ehkä suurin saavutukseni voisi olla se tasapainoisempi ja onnellisempi elämä jossain tulevaisuudessa. Kieltäydyn vastaamasta tähän sanomalla jotain koulutukseen tai työhön liittyvää, vaikka saavutuksiahan nekin.

5) Suosikkiharrastuksesi?
Kuinka moni yllättyy kun vastaan tähän lukeminen, bloggaaminen ja kirjoittaminen? Heh. Mutta pidän myös leipomisesta ja sitä voisikin nykyään kutsua harrastukseksi. Viimeksi leivoin edellispäivänä.

6) Suosikkimusiikkisi?
Musiikkimakuni on aika laaja ja kuuntelen keskenään hyvin erilaista musiikkia. Kuuntelen kaikkea hempeän, Kaija Koon (joo tämä on oma tyylisuunta, ettekö tienneet) ja vähän rajummankin punkin välillä. Metallimusiikki tai erinäiset hiphop/räppi-jutut eivät tosin iske.  Mainitaan nyt kestosuosikeista ainakin Patrick Wolf (jonka helmikuista keikkaa odotan jo innolla!), Maj Karma, Itkevä tyttö, Zen café, No Shame, I Walk the line jne jne. Kuuntelen nykyään paljon enemmän suomenkielistä musiikkia kuin ennen. Ja välillä tulee pidempiä taukoja, kun en kuuntele juuri mitään. Jonkun hyvän uuden bändin löytäminen olisi kyllä kiva! Viimeisin "löytöni" taitaa olla Refused ja siitäkin on jo aikaa.

Heitän haasten eteenpäin Jaanalle ja Linnealle
(Haasteeseen kuuluvan kuvan voi hakea Jossun blogista. Minulla on itseotettu kuva marraskuisesta puusta.)


2 kommenttia:

 1. Ihania vastauksia, hauskaa, että sinäkin tykkäät Kaija Koosta :D Muutenkin joissain kohdin vastauksissa kohdattiin. Näitä on valaisevaa lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaija Koo on ihan ykkönen hei!

   Näitä on kiva kyllä lukea muilta, siksi itsekin pyrin aina vastailemaan näihin :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.