lauantai 22. joulukuuta 2012

Jouluinen blogitauko & muutokset blogissa

Tunnelmallista joulua kaikille lukijoilleni!

 
Blogini on jäämässä jouluiselle blogitauolle, jonka pituus riippuu siitä, koska tämä bloggaaja malttaa lähteä maaseudun rauhasta takaisin kaupunkiin. Vietän joulua tietokoneen ulottumattomissa, niin myös blogini saa viettää vähän joululomaa. Kiitos älypuhelimen, käyn varmaan kurkkailemassa mahdolliset kommentit ja jos maltan, niin saatan jotain postauksianne tiirailla, mutta voi olla myöskin, että jää tiirailematta. Ihan sen mukaan mikä parhaalta sitten tuntuu. Joululomalla mahdollisesti ja toivottavasti luetuista kirjoista bloggailen kun palaan takaisin kotikoneen ääreen.

Olen tässä ennen taukoa kuitenkin tehnyt pientä remonttia blogissa ja ajattelinkin tässä niistä vielä vinkata, jos joku ei ole huomannut. Uutta on muun muassa nyt heti yläbannerin alta löytyvät haasteet ja TBR-lista, tarpeen ja innostuksen mukaan saatan lisätä sinne vielä muutakin. Sivupalkissa haku-kenttä on siirtynyt ylimmmäiseksi, sillä ihastuin muutaman muun blogissa sen kätevyyteen! Sivupalkista aivan uutena juttuna löytyy nyt kuukauden luetuimmat postaukset. Huomatkaa myös, että blogissani voi etsiä kirjoja myös pisteytyksen eli sydänten mukaan!

Blogillani on nykyään oma sähköpostiosoite pienikirjasto at hotmail.com. Postia saa lähettää entiseen malliin ja huom. vanha osoite on kyllä edelleen käytössä, että sinnekin saapuva posti tulee luetuksi, ellei se pamahda suoraan roskapostiin. Niinkin on käynyt useammin kuin kerran.

Sähköpostiosoitteen lisäksi blogillani on nyt myös oma Twitter-tili! Twitterissä voi mm. seurata blogipostauksiani linkityksieni kautta ja lisään sinne pienempiä uutisia ja ajatuksia, joille en viitsi tehdä erillistä blogipostausta. Twitteriin saatan kirjoitella tuntemuksiani kirjoista myös niiden lukuvaiheessa. Twitteriäni voit alkaa seurata sivupalkista löytyvän painikkeen kautta! Ja ps. Twitterini ei jää joululomalle.

Mutta nyt minä otan kimpsuni, kampsuni ja kirjani ja lähden viettämään joulua! Oikein hyvää, rentouttavaa ja kirjojen täytteistä joulua kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Lukijaystävällisiä muutoksia blogissasi, etenkin tuo sydänten mukaan kirjojen selailu on mielenkiintoista! Nyt mietin itsekin, pitäisiköhän lisätä omaankin blogiin tuollainen hakukenttä. Se on kyllä kätevä!

  Tunnelmallista joulua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutokset toimivat. Yritinkin nappailla tänne juttuja, joihin muiden blogeissa olen tykästynyt. Ja tuo hakukenttä on kyllä todella kätevä! Käytän sitä monien blogeissa :)

   Kiitos samoin :)

   Poista
 2. Hakukenttä on ihan ehdoton :) Erittäin ihanaa joulua sinulle, Katri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kätevä! Ennen se oli minulla alempana, mutta jopa itse turhauduin sen hakemiseen, niin heitinpä sitten ihan ylös :D

   Kiitos samoin :)

   Poista
 3. Ihanaa, kirjaisaa joulua sinullekin! :)

  VastaaPoista
 4. Kirjat sydänten mukaan on aivan mahtava idea!
  Rauhallista joulua sinulle <3

  VastaaPoista
 5. Rentouttavaa joulua myös sinulle! Itse vietän joulua kotona, mutta lupasin itselleni yrittää pysyä poissa tietokoneen ääreltä ja keskittyä mm. vain syömiseen ja lukemiseen!

  VastaaPoista
 6. Rauhallisia joulupäiviä maaseudun rauhassa:) Toivottavasti pukki muistaa sinua muutamalla kirjalahjallakin:)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti sinulla on ollut ihanan lokoisa JA lukuisa loma siellä maalla!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.