tiistai 1. tammikuuta 2013

Joulukuun luetut & kuulumisiaMaalta on palattu takaisin kaupunkiin ja blogikin aika potkaista taas käyntiin. Postauksia on tulossa lähipäivinä ihan niin paljon ja niin nopeasti kuin minä jaksan näpyttää. Lomalla luetuista kirjoista on tulossa mahdollisimman pian arviota, joululahjaksi saadut kirjat haluan myös tulla esittelemään ja täytyy tässä varmaan nuo viime vuodenkin kirjat vielä läpikäydä ja kertoa ainakin se vuoden top 10. Jossain välissä yritän vielä kahlata läpi muiden postaukset. Vaikka kyllä tuolla maallakin tuli pariin otteeseen puhelimesta postauksia tiirattua ja kommentoitua - ei muuten naurattanut kun huomasin, että syystä tai toisesta kommentit eivät tahtoneet mennä läpi. Turhaan siis puhelimella koitin näprätä yhtään mitään. Mutta sen pidemmittä puheitta jos nyt aloitetaan helpoimmasta, elikkäs joulukuun luetuista!

Joulukuun luetut

Zadie Smith: Valkoiset hampaat 
Louisa M. Alcott: Pikku naisia
Cecilia Samartin: Señor Peregrino
Candace Bushnell: Sinkkuelämää
Hannele Mikaela Taivassalo: Viisi veistä Andrei Kraplilla
Lauren Oliver: Pandemonium - Rakkaus on kapinaa
Saara Henriksson: Moby Doll
DJ Stalingrad: Eksodus

Joukuussa tuli luettua vähän kaikkea laidasta laitaan, hyviä kirjoja ja vähemmän hyviä. Kuukauden parhaimmiksi nousivat Señor Peregrino, Rakkaus on kapinaa ja vielä bloggaamatta oleva Eksodus. Kuukauden ehdottomasti surkein oli Sinkkuelämää ja erikoisin, mutta hyvä Viisi veistä Andrei Kraplilla. Pikku naisia ja Moby Doll olivat ihan hyviä, mutta eivät muuten nousseet ihan suosikeiksi. Valkoiset hampaatkin, joita pitkin syksyä väkisin luin, paljasti viimeiset sivunsa joulukuussa. Ei ollut minun kirjani se.

Tällä hetkellä kesken on Elif Shafakin Rakkauden aikakirja, mutta sen jälkeen otetaan kunnolla kiinni uudesta vuodesta ja uusista kirjoista. Lukupinossa odottelee tällä hetkellä esimerkiksi kaksi sarjakuvaa!

Minä jatkan nyt kotiutumista, mutta pian palaillaan lahjakirjojen ja arvioiden kera. Sen verran vinkkinä, että lahjakirjat olen oikeasti ehtinyt esittelemään jo twitterissä. Käykäähän kurkkimassa.

Huippua ja sivujen täyttämää uutta vuotta 2013 kaikille!


2 kommenttia:

  1. Mukavaa alkanutta vuotta! Kiva sitten nähdä, mitä kirjoja sait lahjaksi!

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.