maanantai 14. tammikuuta 2013

Vuoden 2013 uudet tuulet blogissa


Vuotta 2013 on jo kaksi viikkoa takanapäin, mutta aika monta viikoa enemmän vielä edessä, joten eiköhän tässä vieläkin ehdi tehdä pienen katsauksen tulevaan ja varsinkin tuleviin muutoksiin blogissani. Joku on saattanut huomatakin, mutta blogini on jo tovin elänyt jonkin sortin murrosvaihetta. Ulkoasuun on tehty sekä isoja että pieniä muutoksia viimeisten parin kuukauden aikana ja näillä näkymin lisää on tulossa. Tarkoituksena olisi saada blogin ulkoasuasta mahdollisimman selkeä ja helppokäyttöinen menettämättä silti sen persoonallisuutta.

Ulkoasun lisäksi uusia juttuja tulossa ihan sisältöönki ja oikeastaan on jo tullutkin, sillä nykyään bloggailen myös sarjakuvista! Aiemminkin olen blogannut Persepoliksista sekä Muumi-sarjakuvasta, mutta muuten en ole sarjakuvia blogiin tuonut. Syynä on se, että olen kokenut niistä kirjoittamisen haasteelliseksi ja itselleni vieraaksi, vaikka muuten niitä tykkään lukea. Nyt kuitenkin aion tuoda ainakin osan lukemistani sarjakuvista blogiin ja näin toivon mukaan ehkä kehittyä niistä kirjoittamisen suhteen. Olen ottanut myös osaa Susan järjestämään Seitsemän sarja - haasteeseen, jossa on tarkoitus lukea ja blogata sarjakuvista. Hyviä sarjakuvia saa siis vinkkailla ja myös minun blogistani niitä voi jatkossa löytyä!

Olen suunnitellut blogiini myös muutaman ihan uuden jutun, tai no rehellisesti sanottuna nämä piti toteuttaa jo viime syksynä, mutta erinäisistä syistä en sitten saanut aikaiseksi, joten nyt on jo korkea aika! En halua vielä paljastaa mitä uusia juttuja olen keksinyt, mutta sanotaanko näin, että siihen saattaa liittyä ainakin aikeet keventää omaa kirjahyllyä... mutta eiköhän se tässä vuoden mittaan sitten selviä! Onpahan odotettavissa ainakin jotain pieniä ylläreitä.

Muuten tämäkin vuosi luultavasti ja toivon mukaan tullaan menemään kuten aikaisemmatkin, että luen mitä huvittaa milloin huvittaa ja kirjoitan niistä mitä huvittaa kun huvittaa. Myös kirjaostoksia ja muita ajatuksia tulee entiseen tapaan. Tosin ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja yrittää lukea jopa muutaman uutuuden tänä vuonna! Se voisi olla jopa ihan pieni uudenvuodenlupaus, jos oikein villiksi heittäydytään.

Ja hei jos teillä on jotain parannusehdotuksia, toiveita, kysymyksiä, ajatuksia tai mitä vaan, niin nyt saa kertoa! Vaikka anonyymina, jos niikseen tulee. Ilomielin otetaan muitakin ajatuksia vastaan kuin vain näitä omia ;)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Luen blogeja useimmiten kännykällä, jolloin näen blogistasi sen yksinkertaisemman mobiiliversion, mutta nyt klikkasin internetversion auki ja täällä näyttää kyllä nätiltä! Uudet tuulet blogissa piristävät aina; odotan mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ulkoasu miellyttää muitakin kuin minua! Minustakin on kiva suunnitella uusia juttuja, niin pysyy hommassa kiva vire yllä :)

   Poista
 2. Kuin myös sinulle, Katri! ♥

  Tuo "luen mitä huvittaa milloin huvittaa ja kirjoitan niistä mitä huvittaa kun huvittaa." kuulostaa loistavalta!

  Minusta blogisi on jo nyt persoonallinen ja selkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla mielipiteesi, sillä nyt on sellainen olo, että blogi alkaa olemaan niissä uomissa, kuin sen haluavankin olla.

   Ja jep, lukeminen ja bloggaus on harrastukseni, jota en halua koskaan suorittaa :)

   Poista
 3. Innolla jo odottelen tulevia sarjispostauksiasi! Mukavaa että sarjakuva saa näkyvyyttä ja me sarjisaloittelijat lukuvinkkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Itse odottelen pienellä jännityksellä, mutta toivotaan, että saan jotain järkevääkin kirjoiteltua.

   Poista
 4. Ei muita parannusehdotuksia kuin:

  - Älä missään nimessä muuta mitään, tämä on täydellinen.

  VastaaPoista
 5. Suunnitelmasi kuulostavat oikein hyvältä!:) Ja blogisi on muutenkin oikein toimiva - on ollut sitä minusta aina:) Luen blogeja syötteenlukijan kautta ja oikeaa ulkonäköä pääsen kurkkaamaan vain kun tulen kommentoimaan. Usein siis kaikkien sivut näyttävät ihan samalta, kun kaikki on syötteenlukijan valkoisella pohjalla. Pieniä ahaa-elämyksiä siis nämä kommentointivierailut aina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Minua blogien ulkoasut helpottavat muistamaan ne. Varsinkin siis sellaiset, joita luen vähemmän, siksi haluan omanikin olevan "muistettava". :)

   Poista
 6. Ulkoasu on minusta ok, enkä mieslukijana ole miettinyt paljoa asiaa, monilla naisbloggaajilla on minusta kyllä loistavat ulkoasut kuten sinullakin. Itse luen paljon blogeja varsinkin juuri nyt kiireiden vuoksi kännykällä (kuten Mariakin), siinä näkyy vain teksti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että ulkoasu miellyttää kuitenkin :)

   Poista
 7. Tuo "luen mitä huvittaa milloin huvittaa ja kirjoitan niistä mitä huvittaa kun huvittaa" kuulostaa enemmän kuin hyvältä :) Blogisi on ihanan selkeä, tykkään kovasti! Odotan innolla mitä uutta sarjakuvien ja mahdollisten uutuuksien lisäksi on luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olen saanut tästä muidenkin mielestä selkeän :)

   Ja eiköhän se tässä vuoden aikana paljastu ;)

   Poista
 8. Ei ole parannusehdotuksia, sillä ajattelen, että kukin bloggaaja tekee miten tykkää ja minulle tärkein asia muiden blogeissa on itse tekstit ja nekin saa kirjoittaa miten haluaa :D

  Mutta hyvältä täällä ehdottomasti näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kyllä sama, mutta olen itse jättänyt seuraamatta monta mielestäni epäselkää, sekavaa tai vaikeasti luettavaa blogia, joten siinä mielessä on ihan kiva kuulla, mitä muut tykkäävät :)

   Kiva kuulla!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.