torstai 28. helmikuuta 2013

Helmikuun kirjasaldo
Helmikuussa luin 7 romaania & 2 sarjakuvaa:

Petri Tamminen: Muita hyviä ominaisuuksia
♥ Sofi Oksanen: Kun kyyhkyset katosivat
Michael Cunningham: Illan tullen
Tuomas Kyrö: Mielensäpahoittaja
♥ Saara Henriksson: Linnunpaino
♥ Herta Müller: Sydäneläin
♥ Emma Donoghue: Huone

♥ Kati Närhi: Mustasuon mysteeri
♥ Cyril Pedrosa: Ekoloogiset


Helmikuu on ollut kyllä vallan hyvä kirjakuukausi minulla, sillä ehdin lukea oletettua enemmän ja lisäksi kohdalleni sattui osumaan vallan mainioita teoksia. Oikeastaan Oksasen teos taisi olla ainoa, jolle en juurikaan lämmennyt. Huomasin myös, että olen lukenut tässä kuussa melko paljon kotimaista kirjallisuutta ja tälläkin hetkellä on yksi kotimainen teos kesken - ihan mukavaa vaihtelua kaikkien luettujen käännöskirjojen seassa. 

Helmikuussa blogini täytti 2 vuotta ja sitä on juhlittu arvonnan muodossa, johon voi muuten vielä tänään osallistua! Arvon yhden lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan ja lohdutuspalkintona kirjoja. Arvonnan voittajat julkistetaan tulevana viikonloppuna

Synttäreiden lisäksi repäisin ja hehkutin blogissa Tavarataivas - dokumenttielokuvaa, jota edelleen suosittelen ihan kaikille! Sen lisäksi olen kertonut myös kymmenestä syystä olla onnellinen ja vastaillut haastekysymyksiin. Kaikenlaista on siis yhteen kuukauteen mahtunut!

Tänä vuonna aion listata joka kuukausi luettujen kirjojen lisäksi myös ostetut kirjat. Tammikuussa ostettujen määrä oli melko huisi, mutta helmikuussa en ole ostanut yhden yhtä kirjaa. Kaksi kirjaa olen kyllä saanut, mutta niistä myöhemmin lisää arvioiden muodossa.  

Vallan mainiota helmikuun viimeistä päivää kaikille ja huomenna alkavaa maaliskuuta!
 

2 kommenttia:

  1. Olen lukenut noista vain Närhen sarjiksen. Linnunpaino kiinnostaa kovasti, luenkin sen varmasti kunhan kynnelle kykenen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linnunpaino oli vallan hyvä, uskallan suositella :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.