perjantai 12. huhtikuuta 2013

Kiireisen kirjaostoksiaOnpas kumma juttu, että vaikka kiireiltään ei juurikaan ehdi kirjoja lukea eikä blogia päivittää, niin kirjojen ostamiseen silti tuntuu likenevän aikaa. Ja vaikka katukuvaan jälleen ilmestyneet keltaiset kassit meinaavat jo sellaisenaan viedä järjen, niin siitä huolimatta sitä vain löytää itsensäkin penkomasta alennuskirjoja muutaman muun seassa. Tosin tällä kertaa olin itse ihan vain pokkaritarjontaa katsastamassa, ja kyllähän sieltä muutama tuli ihan ostettuakin.

Barbara Demickin Suljettu maa on kiinnostanut jo pitkään aiheensa puolesta, joten innostuin kun se löytyi halpojen pokkareiden joukosta, sama pätee Paul Austerin Näkymättömäään. Raja oli enemmän tai vähemmän jännä heräteostos, sillä en ole edes mikään Pulkkisen suurin fani. Mutta kirjan aiheet sellaisinaan kiinnostavat kyllä. Kjell Westön Halkeamia ei itseasiassa vielä eilen ollut ostoskassissani, vaan kävin sen tänään ihan erikseen hakemassa luottaen ja uskoen vakaasti Sannan sanaan siitä, että näin kannattaa tehdä. Haha, tiedänpä ainakin ketä syyttää jos kirja jostain syystä osoittautuukin hutiostokseksi ;)

Omalla kohdallani pokkaripöydästä olisi voinut lähteä useampikin mukaan, sillä moni alennettu kirja löytyi lukulistaltani. Päätin kuitenkin, että ei makeaa mahan täydeltä tai no - ei kivaa koko kukkaron kustannuksella. (Eli mitä luultavimmin minut pongaa huomennakin kiertelemässä pokkaritarjouksia...)

Pari kirjaa minulla on luettuna ja niistä jossain välissä varmasti tulen kirjoittamaan. Mutta tällä hetkellä on sen verran tosiaan tuota aktiviteettia muualla, että kovin pitkää pysähdystä tässä koneen äärellä ei ehdi tehdä. Senpä vuoksi tulinkin nyt vain näin pikaisissa merkeissä huutelemaan, että kyllä täällä edelleen elossa ollaan.

Mutta hei, oletteko te käyneet hulluttelemassa ja tekemässä kivoja löytöjä? Olisi hauska kuulla muidenkin löydöistä - etenkin mitä kirjoihin tulee!

Hyvää viikonloppua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Itse sain jonkun klassikkokirjainnostuksen ja marssin (varmaan vuoden tauon jälkeen) kirjastoon ja Lainasin Kurjat sekä Kotiopettajattaren romaanin. :D Saa nähdä miten kauan tämä lukuinnostus taas kestää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjat minunkin pitäisi lukea! Kotiopettajattaren romaanin aikoinaan luinkin :) minulla olisi intoa lukea, mutta ei aikaa.

   Poista
 2. Olen katsellut tuota Westöä noin tsiljardi kertaa varmaan viidessä eri kaupassa, mutta vieläkään en ole ostanut!

  Pitäisi blogata omista kirjaostoksista, niitä on nimittäin kertynyt aikamoinen pino tässä parin kuukauden aikana... Kyllä on taas "säästetty" rahaa shoppailemalla alehintaisia kirjoja. Not. Kukkaron pohja näkyy jo ja rahaa kun ei mistään suunnasta tule, niin voisin jopa harkita hillitseväni itseäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen katsonut ja aina silti jättänyt ostamatta. Nyt Sannan kehotuksesta päädyin sen ostamaan :D

   Bloggaa ihmeessä kirjahankinnoistasi! Niitä on aina kiva lukea :) ja joo - palkka tuli, palkka meni on juuri nyt aika hyvä kuvaamaan omaa tilannettani :D

   Poista
 3. Voi ei! Tulipa paineita nyt, toivottavasti et inhoa Westön kirjoituksia ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Toivottavasti tykästyisin, ainakin kovat ovat odotukset !

   Poista
 4. En käynyt hulluttelemassa, mutta kotiutin muualta Michael Enden Tarina vailla loppua kovakantisena :) Hiphei! Elokuvana se oli upea, toivottavasti myös kirjana.

  Stephen King -hankinnoistani en edes puhu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Minulle Enden Tarina vailla loppua on tuttu vain nimenä, mutta kovasti tekisi mieli tutustua :)

   Poista
 5. Minusta Austerin Näkymätön on hänen parhaansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Nyt ainakin odotan kovasti aikaa, kun sen ehdin lukea :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.