perjantai 3. toukokuuta 2013

Kurkkaa kirjahyllyyni!

 (Päällekkäin pinossa olevat kirjat ovat vielä lukematta.)

Eilen oli varsinainen onnenpäivä, kun vähän aika sitten ostetulle kirjahyllyllemme kaavailema kaverikin saatiin vihdoin haettua kotiin. Tätä on odotettu jo pitkään ja en millään malttanut olla esittelemättä tätä kaksikkoa heti teillekin, vaikka hyllyjen järjestely on kyllä vielä pahasti kesken. Eilen sain "omaa" hyllyäni (eli isompaa) siivottua melko hyvin ja kylässä oleva sisareni sai kantaa kotiin melkoisen pinkan kirjoja, kun lahjoitin hänelle useamman. Pääasiassa kirjoja, joita minulta löytyi hyllystä kaksin kappalein. (Voisi toki kysyä, että miksi minulla on useampaakin kirjaa kaksi kappaletta hyllyssä...) Nyt hyllyt näyttävät jopa tyhjiltä, mutta sehän tuon uuden hyllyn idea olikin: saada lisää tilaa.

Meillä oli aiemmin sama kirjahylly tummanruskeana, mutta täällä pikkuruisessa olohuoneessamme se tuntui kirjoineen syövän kaiken tilan, niin myimme sen pois ja ostimme tilalle samanlaisen valkoisena. Ja nyt sitten tämän toisen hyllyn rinnalle. Vaikka kuvista sitä ei näe, niin nyt olohuoneemme tuntuu paljon ilmavammalta ja tilavammalta, vaikka täällä on jopa kaksi melko jykevää hyllyä. Ei olisi mahdotonta ajatella, että tuohon rinnalle ostaisi vielä kolmannenkin hyllyn, jos tarvetta tulevaisuudessa on. Ja voipi olla, että tulevaisuudessa tarvetta on, kun eilenkin onnistuin kirjahyllyn hakureissulla ostamaan kaksi kirjaa... hups!

Olohuoneen kirjahyllyn lisäksi meillä on kirjahyllyt makuuhuoneessa ja keittiössä. Keittiön hyllyssä keikkuu vain muutama keittokirja, mutta makuuhuoneeseen on kasaantunut kirjoja, joita en enää lue, mutten raaski kuitenkaan antaa pois sekä kirjoja, jotka ovat lähdössä kiertoon. Myös muutama lukematon hyllyssä on. 

Kukas muu uskaltaa vilauttella hyllyjään? Olisi hauska päästä kurkkimaan muidenkin kirjahyllyihin, mutta suosittelen varaamaan tälle projektille aikaa ja hermoja. Kirjahyllystä siedettävien kuvien ottaminen kun ei tosiaan ollut mitään leppoisinta puuhaa. Polvet veressä ja hammasta purren kyykittiin, taivuttiin ja kiipeiltiin, jotta nuo nurkassa olevat hyllyt näyttäisivät edes vähän siltä, kuin miltä ne oikeastikin näyttävät. Vaati myös huonekalujen siirtelyä, että sai koko hyllyn mahtumaan samaan kuvaan. (Kuvien laatu valitettavasti kärsi kuvien pienentämisestä sekä blogiin siirtämisestä. Mutta eiköhän tuolta nyt ainakin muutaman kirjan pysty pongaamaan!)

Sellaista täällä! Minä lähden tästä nyt jatkamaan suhteellisen stressaavaa toukokuutani, mutta hyvää ja rentouttavaa viikonloppua teille muille!

44 kommenttia:

 1. Ihana hyllypari! :) Minäkin voisin omaa hyllyäni kuvailla tässä joku päivä, kun ehdin ensin siivota sen. ;) Mokoma kun on tuossa ainoana laskupaikkana eteisestä tultaessa ja siten aina täynnä kaikkea ylimääräistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tyytyväinen, että päädyttiin lopulta valitsemaan nämä olohuoneeseen, sillä ovat ihan "luonnossakin" kivat :)

   Minä suoritin pienen siivousoperaation ennen kuvausta, sillä tuohonkin hyllyyn välillä kertyy mitä hassumpaa tavaraa, joille ei oikein ole mitän omaa paikkaa. Siirsin myös kissojen hiekka-astiat pois hyllyjen vierestä, vaikka oikeasti niiden paikka siinä onkin. Eivät olisi ehkä ihan sopineet nyt kuvien tunnelmaan ;)

   Mutta hei kuvaa ihmeessä hyllysi! On aina ihanaa kurkkia muiden hyllyihin täällä virtuaalimaailmassakin.

   Poista
 2. Onnea uudesta ja vielä uudemmasta kirjahyllystä! :) Ihanaa tirkistellä, mitä kaikkea sieltä löytyy. Miksi muuten sulla on kaksoiskappaleita joistakin kirjoista? :) Multa löytyy myös ja useimmiten syy on se, että olen saanut kirjat lahjaksi, enkä halua tunnesyistä kummastakaan luopua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Toisten hyllyihin tirkistely on kyllä aina kivaa :)

   Minulle kaksoiskappaleita on kertynyt monestakin syystä. Yksi syy on, että olen esimerkiksi kirpparilla pongannut jonkun todella hyvän kirjan naurettavaan hintaan (0,50 - 1 euro), enkä ole raaskinnut jättää ostamatta, vaikka se jo itseltä löytyisi. Esim. John Irvingin Kaikki isäni hotellit oli pakko ostaa eurolla kirpparilta, vaikka se itsellä jo oli... saipa sisko hyvän kirjan ainakin! Yksi syy on myös se, että saatan löytää kirpparilta jonkun kirjan, ostan sen, tykkään ja myöhemmin haluankin siitä "paremman" painoksen tai haluan sen esimerkiksi kovakantisena.

   Poista
  2. Ai joo, minä teen kans näitä "näin halvalla on pakko ostaa" -hankintoja. :) Ja noita eri painoksia on kertynyt myös.

   Poista
 3. Minun kirjani eivät tällä hetkellä ole valitettavasti järjesteltynä hyllyihin. Omassa asunnossa olevat kirjat taitavat melkein kaikki olla kirjahyllyssä, mutta omia kirjojani on kulkeutunut myös paljon poikaystäväni luo ja täällä niistä osa onkin sitten kirjahyllyssä, mutta monet on vain pinottu johonkin pöydännurkkaan pinoon. Haaveilen jo syksyisestä yhteenmuutosta, koska silloin toivottavasti jaksan järjestellä kirjat kunnolla hyllyihin. Olen miettinyt myös ainakin yhden uuden kirjahyllyn hankkimista sitten muuton jälkeen. Poikaystävä ei onneksi ole samanlainen kirjahamsteri kuin minä, sillä voisi tulla aikamoinen tilanpuute siinä tapauksessa...

  Kateellisena katselin, miten monia kovakantisia kirjoja sinulla näyttää olevan. Minä olen liikaa halpojen kirjojen perään ja ne ovat yleensä pokkareita, joten niitä sitten suuri osa kirjoistani on. Kolme Harry Pottereistakin on pokkariversioina hyllyssä ja ne pitäisi kyllä hankkia kovakantisina, sillä ne ovat sen verran kärsineet kovasta kulutuksesta.

  Muiden kirjahyllyjä on mukava vakoilla. Katselenkin kuvia vielä uudestaan tarkemmin ja bongailen lisää, mitä kirjoja hyllyissäsi on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullakin on aika ihanaa aikaa, kun saat haaveilla tulevasta kirjahyllystä ja suunnitella sitä. Kaikki kiva on vielä tavallaan edessä ;)

   Minunkaan poikaystäväni ei ole kovin innokas lukemaan eikä kirjoja hamstraamaan, mutta näitä omia "harrastekirjoja" hänelle on kyllä kertynyt ihan kiitettävästi. En tiedä mitä siitä tulisi, jos molemmat ostelisi kirjoja samaan tahtiin näin pieneen asuntoon... no tilanpuute ainakin! Tosin minä olen aika kova pistämään kirjoja eteenpäin, joten vaikka aika paljon tulee ostettua, niin kyllä niitä myös tasaiseen tahtiin lähtee maailmalle :)

   Ja suurin osa ostamistani kovakantisista on kirppareilta ja alennusmyynneistä! Muutamia myös lahjaksi saatuina. Että aika harvoin tulee täysihintaisena ostettua kovakantisia saati pokkareita :D

   Syksyllä on sitten sinun vuorosi esitellä hyllyjäsi!

   Poista
  2. Haaveillessa voi unohtaa sen muuton ikävämmän puolen eli sen, että ne kirjat täytyy jonkun sinne uuteen asuntoon raahatakin...

   Ilmeisesti käyt aika innokkaasti kirppareilla, joten ehkä osaat vinkata, onko Turussa jotakin kirjojen kannalta hyvää kirpparia. Minulla ei nimittäin ole aavistustakaan. :/

   Poista
  3. Joo, ei kannata ainakaan kaikkia kirjoja yrittää samoihin laatikoihin tunkea... kaduttaa kantaessa ;)

   Minä kierrän itse ihan kaikilla tietämilläni Turun kirppareilla ja olen kyllä melkein kaikista tehnyt kirjalöytöjä. Niistäkin, joista en muuten löydä mitään. Parhaiten löytää, kun yrittää käydä usein kiertelemässä. En osaa siis sanoa, olisiko joku parempi kuin toinen, mutta eniten itse tulee pyörittyä Manhattanin kirpparilla, länsikeskuksen kirppis-centterissä ja Kontissa. Mutta Linkkikirppikseltä olen myös tehnyt hyviä löytöjä. Ja nyt on keskustaan avattu Ihana kirppis ja Minimania lähelle Kuralan kylämäkeä. Niissäkin kannattaa piipahtaa!

   Poista
 4. Ah, kirjahyllykuvat <3 Ja on muuten nätti hyllykaksikko!

  Minäkin voisin joku päivä kuvailla hyllyä, mutta sama juttu kuin Tiillä, se pitäisi ensin siivota! Pitäisi myös ostaa uusi hylly, koska vanha on ihan täynnä; kirjameri aaltoilee jo työpöydällä ja ikkunalaudoillakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Ja eikös olekin! Itsekin ihan yllätyin, miten kivat hyllyt ollaan osattu valkata. (Hyvää vastapainoa niille viritelmille, missä teininä pidin kirjojani...)

   Ja jee KUVAA! Se on ainakin hyvä syy siivota kirjahyllyä. Tai tehdä kuten minä, eli kasata kaikki hyllyjen ylimääräinen roina tuohon olohuoneen pöydälle kuvausten ajaksi. Nyt ne varmaan lojuvat tuossa pöydällä seuraavan viikon haha.

   Kirjameri<3 Minä olen tosiaan aika kova pistämään kirjoja kiertoon jos tiedän, etten niitä enää lue. Nyt pistin siskolle aika ison pinon kirjoja mukaan ja kirpparipöytäkin on kesäksi varattu, että sinnekin lähtee toinen pinkka. Mutta kyllä niitä siitä huolimatta vaan hyllyynkin riittää vielä :D

   Poista
 5. Ihana kirjahylly ja erityisen siisti! Omat kirjahyllyni "räjähtävät" aina kauheaksi kaaokseksi ajan kuluessa. Niin on käynyt täälläkin. Meillä ei edes ole kunnon kirjahyllyä - ainoastaan hyllyjä siellä täällä, jotka ovat kirjojen peitossa :D Suuri osa kirjoista seilaa ympäri kämppää mm. yöpöydälläni, kaapeissa ja lattialla :D

  Kauhea ikävä on kyllä kirjahyllyä. Sinulla on hyllyssäsi paljon mielenkiintoisia ja hyviä kirjoja - rakastan tutkia toisten kirjahyllyjä!

  Voisin ehkä jossain vaiheessa kuvata omat kasani, pientä vilautusta olenkin jo tehnyt muutama postaus takaperin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisitpa nähnyt tuon isomman hyllyn ennen tämän pikkukaverin tuloa... se ei ollut kovin lähellä siistiä. Minullakin kun on tapana työntää kirjoja hyllyyn vähän mihin sattuu ja toisten päälle. Nyt sai tosiaan lisää tilaa, kun poikaystävän kirjoja siirtyi pienempään hyllyyn ja karsin hyllystä kiertoon lähteviä pois. Eli joo, siisti on, mutta katsotaan kuinka kauan ;)

   Minulla/meillä on myös ollut kirjat aiemmin siellä täällä, missä tilaa on. Pitkään olenkin kaivannut kunnon kirjahyllyä, johon mahtuisi suurin osa kirjoista järjestykseen. Ja nyt sellainen onneksi on!

   Minäkin rakastan tutkia toisten kirjahyllylä, joten sinun kuviasi odotellessa ;)

   Poista
 6. Aina ihanaa kurkistaa toisten kirjahyllyihin! :D Mulla taitaa olla sama hylly mustana, joten kiva tietää, että siihen saa tuollaisen hienon lisäosan, koska uhkaavasti meinaa uusikin hylly täyttyä. Mulla oli pitkään pliisun beige kirjahylly ja haaveilin mustasta, koska se on musta tosi hieno, ja sitten vihdoin ostin sellaisen ja ihailen edelleen hyllyäni uutuudenviehätys silmissäni vaikka ostin sen jo syksyllä.

  Mullahan on mun hylly jo esiteltynä ja sen sisältö listattuna blogiin. Päivitin sinne ihan juuri uuden kuvan hyllystä, kun sisältö ja järjestys elävät jatkuvasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin muistaisin nähneeni juuri sinun blogissasi tästä sen tumman version. Meillä oli tosiaan aiemmin se - ja se oli ihana! -, mutta se tuntui imevän kaiken valon ja tilan meiltä. Ja nämä ovat kivat hyllyt, kun näitä tosiaan on eri kokoisia ja saa aika näyttäviäkin hyllyrivejä, jos tahtoo.

   Pitääkin käydä sinun blogissasi kurkkimassa taas hyllyä!

   Poista
 7. Ihana hylly, valoisa.

  Itselläni löytyi uutta hyllyäni täytellessä useampi kappale samasta kirjasta ja muutamaa kirjaa ostan pakonomaisesti aina, kun vain näen, vanhoja painoksia toki.

  Omaa hyllyäni pääsee katselemaan täältä http://josvaikkalukisi.blogspot.fi/2013/01/uusi-kirjahylly-tayttyy.html

  Tällä hetkellä hylly on vain hieman enemmän täynnä, sillä olen taas hieman liikaa käyttänyt rahaa kirjoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä valkoinen oli väriltään oikea ratkaisu tänne. Vaikka tästä se tummakin oli tosi ihana!

   Minä en raaski jättää esimerkiksi hyväkuntoisia Irvingejä kirppareille, jos niillä ei ole hintaa edes nimeksi. Ja uutuuksia ostan kirppareilta aika tiuhaan ja lahjoittelen sitten lähiympäristöön, jos itseltä ne jo löytyy. Eilen siskoni sai esimerkiksi toisen Kani nimeltä jumala - kirjan :)

   Muistinkin, että sinulla oli tuo ihana kirjahylly! Parasta olisikin, kun saisi ihan itse suunnitella ja mitoitella asuntoon sopivan hyllyn. Ehkä sitten joskus, jos ei enää asu vuokralla ja koti on "pysyvämpi". (Muistin muuten, että olen kommentoinut tuota postaustasi, mutta ilmeisesti en?!)

   Ja juu, minulla ei nyt juuri edes olisi rahaa pistää kirjoihin ja SILTI onnistun ostamaan niitä. Huoh.

   Poista
 8. Minäkin aina innostun kun joku vilauttaa :D

  Mies hommasi eilen järkkärin, voisin kuvata omiakin hyllyjä, kunhan saisin ne järjestykseen (kröhm). Mulla on aika pieni hylly tällä hetkellä mutta kämpässä ihanan leveät ikkunalaudat, joten arvaa minne kirjat kulkeutuvat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, joten nyt Annika kuvailemaan! :)

   Minäkin olen ennen näitä hyllyjä saanut sinnitellä melko olemattomien hyllyjen kanssa, mutta kyllä se vain ihanaa on, kun on ihan oikeat ja tilavat kirjahyllyt!

   Poista
 9. Kauniit hyllyt, ihanan harmoninen tunnelma välittyy tänne saakka. Toista on meillä. Yksi sana riittänee: kaaos. Huoh. Aina välillä yritän siivota hyllyjä, turhaan. Tämä kyllä inspiroi, ja aion toteuttaa siistimisurakan vaikkapa alkaneen kevään kunniaksi. :)

  (Ehkä sen jälkeen kehtaisin ottaa jopa valokuvia todistusaineistoksi.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten yllä jo olenkin maininnut, niin tuli kyllä löydettyä aika kivat hyllyt ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. Vähän etukäteen pelkäsin, että millaiset hyllyt "joudutaan" ostamaan, kun budjetti ei ihan rajaton ollut. Mutta näihin olen tyytyväinen ja tosiaan lisähyllyjen ostaminenkaan ei ole mahdoton ajatus :)

   Ei meillä kirjahylly kyllä ihan aina näin siistiltä ja tyhjältä näytä. Mutta tykkään kyllä järjestellä kirjoja ja esimerkiksi noita lukemattomia pistän välillä järjestykseen sen mukaan, mitä aion seuraavaksi lukea. (Tosin pari kirpparikierrosta ja yleensä ne ovat jo sen jälkeen räjähtäneet käsiin...)

   Ja nyt vain sitten siivoilemaan ja kuvailemaan! Täällä innokkaana odotetaan jo ;)

   Poista
 10. Ihania kuvia, kiitos esittelystä! Bongasin rivistöstä useita itselleni rakkaita kirjoja <3 Haaveilen isoista, valkoisista mahdollisesti lasiovellisista kirjahyllyistä noiden meidän eriparisten puunväristen tilalle. Nyt niissä on niin järkyttävä kaaos ja tungos, että en kehtaa niitä kuvata blogiini ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Vaaleat/valkoiset kirjahyllyt ovat kyllä minunkin mieleeni. Vaikka vähän olen katkera, ettei tumma kirjahylly sopinutkaan meille, niin kyllä minä näistä silti ehkä enemmän pidän. Jotenkin hillitsee tuota eri väristen kirjojen sekamelskaa kivasti.

   Toivottavasti sinäkin saisit uudet kirjahyllyt, joita voisi vähän vilautella muille :)

   Poista
 11. Nätti hylly! :)

  Omaani olen myös ajatellut vilauttaa, en tiedä tosin milloin.

  VastaaPoista
 12. Voisin varastaa tuolta tuon Nabokovin Lolitan ihanan painoksen. Ihana hylly ja kivasti olet kirjat järjestellyt. Mie olen kirjahyllyä vilautellut kerran, mutta voisin kuvata uudelleen, kunhan saan ennen matkaa hyllyn siivottua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lolitan painos on kyllä ihana! Mikä onni, että sattui osumaan kohdalle alennusmyynneissä. Tällä hetkellä olen itsekin tyytyväinen hyllyihin, mutta järjestys ja kirjojen määrä elää koko ajan, joten kovin kauaa tuskin pysyvät näin siisteinä...

   Kuvaa vain uudelleen! Se olisi kiva :)

   Poista
 13. Hieno on hylly, ja hienoja kirjoja täytteenä! =D Erityisesti Potter-rivistö ylähyllyllä hivelee silmääni. =D Ja limenvihreä Irving pomppasi myös heti silmään, samainen kun löytyy omastakin "hyllystä". (Minulla ei oikeastaan ole edes hyllyä, tuollainen mikälietaso vaan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan sitä hyllyssä juu ihan kivoja kirjoja. Pyrin siihen, että säästäisin itselläni vain ne "helmet", mutta toki muutakin vielä mukaan mahtuu. Tulevaisuudessa voikin joutua karsimaan paljon rankemmalla kädellä, kun ihan kaikkia kirjoja nyt ei vaan omaan hyllyyn voi mahduttaa.

   Minullakaan ei ole ennen varsinaisesti ollut kunnon kirjahyllyä. Makuuhuoneessamme on kapea hylly, johon olen aiemmin yrittänyt mahduttaa kaikki kirjani. Nyt on ihanaa, kun on kunnolla tilaa!

   Poista
 14. Kauniit ja raikkaan näköiset hyllyt. Ja on ihanaa saada kirjahylly siistiin kuntoon. Minäkin esittelin hyllyni blogissa reilu vuosi sitten, kun olin saanut kirjat karsittua ja järjestettyä - tällä hetkellä tilanne on taas hiukan lähtenyt käpälästä. :) Isompi hylly on jossain vaiheessa hankittava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siisti kirjahylly on kyllä ihana! Tosin tuo kirjahylly on sen verran eläväinen kapistus, että ei se kauaa pysy noin siistinä. Onneksi minusta on kivaa aina silloin tällöin sitä siivoilla ja järjestellä :)

   Pitäneekin käydä blogissasi kurkkimassa!

   Poista
 15. Voivoi, sait mulle huonon omantunnon, kun näin pölyttömät ja siistit hyllysi :D
  Mä olen joulun aikoihin esitellyt omani, mutta sen jälkeen on osteltu kirjoja niin paljon, että määrä on kasvanut ihan hulluna! Ja minnekäs niitä kirjoja tunkee.. Jokaiseen ihme väliin, alle, väliin ja päälle ja lopputuloksena karsea sekasorto. Plus ei kauheasti nappaa alkaa siivoilemaan niitä ja pyyhkimään pölyjä..

  Hauska tapa laittaa lukemattomat päällekkäin pinoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulihan tämä kommentti sittenkin, poistin sen myöhemmän!

   Poista
  2. Heh, joo tuli näköjään! Minä julkaisin näköjään molemmat :D

   Turha potea huonoa omaatuntoa, sillä hyllyt eivät todellakaan yleensä ole näin siistejä! Minullakin törröttää kirjoja ties mistä välistä milloinkin, kun pistän niitä päällekkäin ja vinoon ja sitten kaivan jonkun kasan alimman luettavakseni ja huh! Että jos kuukauden päästä ottaisin tuosta kuvan, niin näky ei olisi sama.

   Halusin, että lukemattomat erottuvat, joten tuo on tuntunut hyvältä tavalta. Ja mahtuu enemmän kirjoja, kun pistää noin :)

   Poista
 16. Ihanan siisti! Ja hei, pari kirjaa niistä lukemattomista tunnistin - jään odottelemaan postauksiasi niistä =)

  Voisin vilautella, sain viikko sitten hyllyt ojennukseen, mutta ne alkavat jo rehottaa =I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se nyt siisti, kun on juuri siivottu ;)

   Vilautteleppas kuule! :)

   Poista
 17. Itselläni pistää silmään tuo Tolstoin kirja etenkin, jotain venäläistä olisi kyllä kiva lukea.

  Hauskasti on myös toinen hylly pienempi kuin toinen, antaa sellaisen söpön vaikutelman.

  Tuun olemaan varmaan aika ihmeissäni taas, kun seuraavan kerran teillä käyn. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei luetaanko kesällä Anna Karenina? Tulis ehkä herkemmin luettua, kun olis toinen tsemppaamassa ;)

   Joo, tuo pieni luo kivaa tunnelmaa! Vaikka (ehkä) myöhemmin joudutaankin ostamaan vielä toinen iso, niin tuo pieni on niidenkin rinnalla kuitenkin kiva.

   Ja joo, meillä on taas kuule ihan uudet tuulet täällä!

   Poista
 18. :) Olen vilauttanut pari vuotta sitten täällä:
  http://kirsinkirjanurkka.blogspot.fi/2011/04/kirjahyllytiirailua-taallakin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah sinulla on tuollaiset ihanat koko seinän hyllyt! Tuollaisistakin olen joskus haaveillut, mutta pidän kyllä näistä omistanikin kovasti :)

   Poista
 19. Hei Katri, tässä pieniä palasia omista hyllyistäni:

  http://elamankrestomatia.blogspot.fi/2013/05/kurkkaa-kirjahyllyyni.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että päädyit esittelemään omia hyllyjäsi :)

   Poista
 20. Tää hylly on kyllä tosi kivan näköinen, jotenkin avara ja valoisa. Ja kirjat tietysti ovat kivannäköisiä myös. ;)

  Postauksesi innoittamana piti itsekin ryhtyä kuvaamaan ja kirjoittamaan, tosin minun kuvani kalpenevat näiden rinnalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyt ovat kyllä luonnossakin avarat ja kun tästä se tummempi versio tuntui tosiaan imevän kaiken valon ja tilan, niin nämä kaksi hyllyä ovat melko "huomaamattomia".

   Kiva, että päädyit kuvailemaan omasi! Täytyykin lähteä tästä heti blogiasi tutkimaan :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.