torstai 22. elokuuta 2013

Uutta: seuraa blogiani facebookissa!

 photo fbone-3.jpg

Kerran vannoin, etten koskaan tule tekemään blogilleni facebook-sivua. Pitäisi jo uskoa, että vannomatta paras, sillä juuri tänään väsäsin blogille moiset. Löytyyhä blogini jo twitteristäkin. Facebookkiin tulen linkittämään blogipostaukseni, fiilistelemään kirjalöytöjäni ja muita kirjajuttuja, joista ei aina viitsi erikseen blogiin kirjoittaa. Samoja juttuja siis kuin twitteriinkin, mutta ehkä hieman laajemmin. Sivu on vain lisä, ja pääpaino juttujen suhteen tulee pysymään blogissa, eli kärryillä pysyy edelleen ihan blogiakin seuraamalla.

Facebookista minut löytää joko napsauttamalla postauksen kuvaa tai osoitteessa: http://www.facebook.com/pienikirjasto. Blogin omaa twitteriä voi seurata painamalla oikeasta sivupalkista löytyvää nappia tai osoitteessa: https://twitter.com/pienikirjasto. Tervetuloa seuraamaan! Ja linkittäkääpä omia facebook-sivujanne ja twittereitänne minulle, niin pääsen minäkin niitä seuraamaan jos en vielä seuraa.

Hurja kiitos myös kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Yllätitte minut totaalisesti sillä, kuinka puhuttava aihe voi kesken jääneet kirjat olla. Edelleen saa tulla jakamaan omia mietteitä ja kesken jääneitä kirjoja.

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.