torstai 26. joulukuuta 2013

Joululahjakirjoja, dokumenttivinkki & arvonnan voittaja!Sain tänä vuonna hurjasti hyviä lahjoja ja vähäisimpiä niistä ei suinkaan olleet kirjat lempikirjalijoiltani. Tove Janssonin Suuri tuhotulva on ihka ensimmäinen Toven kirjoittama muumikirja sekä ensimmäinen muumikirja, joka minulla on nyt hyllyssäni. Olen kyllä lukenut kaikki muumit, mutten raaskinnut ostaa niitä omaan hyllyyn. Tästä ensimmäisestä onkin nyt hyvä lähteä liikkeelle ja ehkä vuosien mittaan kerätä itselleni enemmänkin Toven muumeja. Toivoin joululahjaksi muumikirjojen lisäksi minulta puuttuvia John Irvingejä ja Vapauttakaa karhut! olikin oikein tervetullut, sillä se puuttuu hyllystäni, mutta sen lisäksi en ole vielä ehtinyt lukeakaan sitä. Huippuja lahjoja siis. Kiitos!

Näin jouluna kun meillä on tapana muistaa toisiamme materiaalisin lahjoin, ja minäkin tässä esittelen omiani, niin on ehkä hyvä myös muistaa sen materiaalin merkitys. Toivottavasti kaikki ovatkin saaneet hyviä ja toivottuja lahjoja, ettei täyty varastot ja roskikset turhasta tavarasta. Siitä kun ei voi nauttia kukaan. 

Haluankin tämän siivittämänä jakaa teille vinkin dokumenttielokuvasta, jos joltain vaikka on päässyt menemään ohi. Kirjoittelin jokin aika sitten Tavarataivas-dokumenttielokuvasta, joka näytettiin juuri ennen aattoa Ylellä. Mikäli dokumentti pääsi menemään ohi, sen voi vielä katsoa areenasta. Minä suosittelen lämpimästi.

Lahjoista voidaankin siirtyä arvonnan voittajaan. 9.12. avattiin blogissani kirjabloggaajien joulukalenterin luukku, jossa muisteltiin erilaisia jouluja ja kaikki muistoja jakaneet osallistuivat muistoillaan arvontaan. Arvonta päättyi viime yönä ja nyt onkin aika julkistaa voittaja. Arvonnan suoritin antamalla jokaiselle osallistumisjärjetyksessä numeron, numerot kirjoitettiin lapulle, laput laitettiin kulhoon, josta onnettarena toiminut poikaystäväni nosti yhden numeron...

ja voittaja on Joanna! Onnea!
 
Lähetäthän arvontavoittotoiveesi ja osoitteesi minulle sähköpostiini pienikirjasto AT hotmail.com.
 
Kiitos kaikille osallistuneille ja kiitos jakamistanne joulumuistoista. Niitä oli mukava lukea.
 
Minulla on tällä hetkellä useampi blogipostaus luonnoksissa ja yritän saada ne ulos vielä tämän vuoden puolella, mikä tarkoittaa suomeksi sanottuna tämän viikon aikana, sillä loppuviikosta olisi tarkoitus lähteä maaseudun rauhaan ja hetkeksi unohtaa blogihömpötykset. Ei kannata siis hämmentyä, jos täältä tuntuu tulevan ensin pienellä tykityksellä postauksia lyhyessä ajassa ja sitten täydellinen hiljaisuus. Katsotaan mitä ehdin saada aikaiseksi ja kuinka pitkäksi aikaa maltan jättää blogin.
 
Ihanaa loppuvuotta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta areenavinkistä! Tavarataivas on jo monta kertaa lipsahdellut ohi milloin mistäkin syystä (ensin haaveilin näkeväni sen leffassa, sitten Vallilan kirjastossa olisi voinut nähdä sen ja telkkaristakin se meni ohi, vaikka kuinka yritin muistaa). Onneksi on areena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sitten kipin kapin katsomaan! Kovin montaa päiväähän tuollakaan se ei näkyvissä ole.

   Poista
 2. Tavarataivas oli puhutteleva dokumentti, pidin siinä olleesta mukavasta mummosta myös, joskin oman kodin jättäminen on surullista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli puhutteleva ja mielestäni hyvin tehty. Mummo oli söpö ja ihana, vaikka pistikin itkettämään hänen kohtalonsa.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.