tiistai 15. heinäkuuta 2014

Blogistanian neljäs lukumaraton huomenna!


Edellisestä lukumaratonista on tuskin ehditty toipua, kun uutta pukkaa jo. Nimittäin huomenna 16.7. käynnistyy blogistanian neljäs lukumaraton. Itse en tällä kertaa osallistu, sillä yksi maraton per kesä riittää mainiosti. Siitä huolimatta, että maratonin suorittaminen kirja kädessä onkin vallan mukavaa puuhaa.

Tällä kertaa ilmoittautua voi Lukutoukan ruokalista -blogissa. Osallistuminen ei vaadi omaa blogia ja säännötkin ovat joustavat. Kaikki lukutoukat mukaan!

Itse ajattelin huomenna heittää repun (täynnä kirjoja) selkääni, hypätä bussiin ja hurauttaa maalle. Saas nähdä onnistuuko tämä äkkilähtö, mutta jos ei huomenna, niin tämän viikon aikana kuitenkin. Sen verran kesäistä kaupunkia nyt tallailtu, että jo on korkea aika vaihtaa maisemaa. 

Lukukuulumisia sen verran, että kuvan Atkinson on luettu ja ainakin yritän näpytellä siitä jonkin sortin postauksen ennen maalle lähtöä, mutta katsotaan ehdinkö. Sen verran voin paljastaa, että tykkäsin, mutta en ehkä ihan niin paljon kuin odotin. Nyt olenkin ihanan pulman edessä - mitä lukea seuraavaksi? Onneksi reppuuni mahtuu useampi kirja. Eikä sitä mukaansa muuta oikeastaan tarvitsekaan.

Blogini saattaa olla muutamat seuraavat viikot hiljaisempi, koska ajattelin tehdä kaikkea muuta kuin notkua koneella, mutta eiköhän muutama postaus silloin tällöin tipu.

Mutta huippua maratonia kaikille huomenna mukana oleville ja kivaa heinäkuuta!

2 kommenttia:

 1. Mukavaa matkaa maalle!

  Mainitsemasi pulma on tuttu ja yhtä aikaa niin kiva mutta kuitenkin niin hankala.. :) jospa kuitenkin mieluinen kirja valikoituu seuraavaksi luettavaksi!

  p.s. Ihanat kengät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain 10 päivää myöhässä vastaan, että kiitos ja kiitos. Ja aina joutuu kyllä tovin pähkäilemään, mitä luettavaa laukkuunsa pakkaa.

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.