sunnuntai 7. syyskuuta 2014

#Kirjakuvapäivässä: 1-7

Le Masque Rouge -blogin Emilie haastoi kirjabloggaajat kuvaamaan elokuun ajan joka päivä yhden kirjoihin liittyvän kuvan annetun aiheen mukaan (aiheet voi kurkata täältä). En itse ehtinyt elokuussa mukaan haasteeseen, sillä olin niin paljon reissussa, mutta nyt syyskuussa päätin kuvailla omat kirjakuvani. Instagramiin olen lisännyt puhelimellani ottamani kuvat päivittäin, ja tänne blogiin ajattelin lisätä viikon kuvat näin sunnuntaisin. Haasteen hashtag somessa on #kirjakuvapäivässä.

paiva1.pienikirjasto
 1. Luettavana

paiva2.pienikirjasto
2. Ulkona
(Kävin hakemassa postista paketin!)

paiva3.pienikirjasto
3. Jotain vanhaa
(Vanhin omistamani painos vuodelta 1969.)

paiva4.pienikirjasto
4. Kirja kassissa
(Puistossa lukemassa Munroa lämpimänä syyskuun päivänä.)

paiva5.pienikirjasto
5. Lukemista ja herkuttelua
(Puolilavastettu kuva edellisen päivän herkkujen jämistä. Yleensä välttelen suklaa+kirja yhdistelmää...)

paiva6.pienikirjasto
6. Rakkaat kirjanmerkit
(Poikaystävältä monta vuotta sitten saatu ja edelleen lemppari!)

paiva7.pienikirjasto
7. Kirja reissussa
(Koska en tänään päässyt reissaamaan, niin vanha kuva matkalaukusta täynnä kirjoja.)

Sellaisia kuvia, viikon päästä sitten seuraava satsi. Sitä ennen tulossa toivottavasti ainakin yksi kirjajuttukin. Mutta siihen asti ihanaa sunnuntai-iltaa ja aurinkoista huomenna alkavaa viikkoa!

Ps. Huomaatteko eron kuvien laadussa? Toivottavasti, sillä sain melkoisen ajan vääntää, että kuvat näyttävät vielä täällä blogissakin siltä, miltä niiden ainakin suurin piirtein pitäisi.

2 kommenttia:

 1. Kiva, kun teet näistä koosteita blogin puolelle! Minä en ole Instagramissa (ja olen kyllä onnellinen, muutenkin tarpeeksi puhelin kädessä), mutta näitä kuvia on kiva katsella.

  Uusin Murakami, vau! Ihan olen kade ;) Tuo elokuvakansi Jos vielä jään -kirjasta on yllättävän hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään niin paljon kirjakuvista, että ajattelin näiden jakamisenkin olevan kivaa. Näin kerran viikossa tämä on minusta myös ihan hyvä tahti. Kävisi turhan raskaaksi - niin minulle kuin muillekin - jos päivittäisi joka päivä tännekin! Ja joo, instagram on kyllä melko koukuttava, mutta omalla kohdallani pahin lumo on hävinnyt, enkä enää jaksa sitä joka päivä edes katsoa. Paitsi nyt tietty tämän haasteen vuoksi!

   Uusi Murakami tosiaan, kun vielä ehtisi lukea sen! Ja joo, kerrankin kiva elokuvakansi :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.