sunnuntai 21. syyskuuta 2014

#Kirjakuvapäivässä: 15-21

Kirjakuva päivässä -haasteen kolmas viikko takana ja alla viikon kuvasaldo. Vielä jaksaa, vaikka välillä tuntuukin, että tässä sitä nyt taas kuvaillaan samaa kirjaa ja teekuppia. Annetut aiheet ovat kivoja, mutta kuvaajan mielikuvitus näköjään harvinaisen rajoittunut. No mutta, katsokaahan itse!

paiva15.pienikirjasto
15. Kirja ja kuppi lämmintä
(Ja muutama hapankorkku murusteltavaksi sivujen väliin...)

paiva16.pienikirjasto
16. Uusi lisäys hyllyyn
(Muutama viimeksi hyllyyni muuttanut.)

paiva17.pienikirjasto
17. Klassikko

paiva18.pienikirjasto
18. Lukueväät
(Leipä, tee ja kirja ovat voittamattomia yhdessä.)

paiva19.pienikirjasto
19. Alkaa V-kirjaimella

paiva20.pienikirjasto
20. Lukutoukan yöpöytä

paiva21.pienikirjasto
21. Kovia kokenut
("Pienen" vesivahingon kokenut Puoliverinen prinssi. Erään teini-Katrin hyvä idea nimittäin oli lukea tätä aikoinaan suihkussa...)

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Ihana ja hullu idea lukea kirjaa suihkussa! Itse vain nuorempana pohdin ottavani kirja saunaan ja harmittelin, kun meillä ei ollut kylpyammetta, että olisi voinut lukea kylvyssä lojuessa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, olihan se ihana ja kirjan kannalta aika hullukin idea lukea suihkussa. Voi sitä paloa millä nuorena jaksoi lukea! Minä olen lukenut saunassakin vähän huonompia pokkareita, mutta eivät ne ole kärsineet. Jos malttaa pitää matalan lämmön eikä läträä vedellä, niin onnistuu. Mutta mitään kallista tai hyvää kirjaa en kyllä suosittele saunakaveriksikaan :D Ja kylpyammeessa lukeminen onkin ihanaa! Harmi, kun meilläkään ei ole omaa ammetta.

   Poista
  2. Suihkuongelmaan olisi tuore ratkaisu: Kobolta on tullut vedenkestävä Kobo Aura H2O :D. En ollut uskoa silmiäni, kun huomasin tuon tuotteen, mutta mitä ilmeisemmin sille on markkinoita. En tosin itse ole kokenut tarvetta lukea ammeessa tai suihkussa. :)

   Poista
  3. Oikeasti? Haha, no sille on kuule enemmän markkinoita kuin varmaan uskotkaan ;) Tosin en minäkään enää teini-iän jälkeen ole kokenut pakottavaa tarvetta kuljetella kirjojani kosteisiin tiloihin. Tosin onhan tuo kätevä esim. rannalla ja muuenkin, sillä on noita kirjoja kastunut ihan siitäkin, kun on vesilasin kaatanut tms.

   Poista
 2. Miten niin "samaa kirjaa ja samaa teekuppia"? Nämä kuvathan on niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no kiitos. Huomasin vaan itse kuvia katsellessani, että useampi tullut otettua saman pöydän ääressä teekupin kera... :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikös vain? Poikaystävä kaipailisi meille jo yhtenäisiä yöpöytiä, mutta minä pidän tuosta kiinni kynsin ja hampain.

   Poista
 4. Saisinpa pian itsellenikin tuon Cunninghamin uusimman. Kerro sit, onko hyvä! (;
  Ps. Sulla on sisustussilmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en malttaisi millään odottaa sitä, mutta pari kirjaa täytyy lukea ensin pois alta. Kerron toki, jos ehdin lukea sen sinua ennen!

   Ja en tiedä onko sisustussilmää enemmän minulla vai poikaystävällä, mutta kiitos kuitenkin. Kyllä itse viihdyn kodissani mainiosti :)

   Poista
 5. Ihastuttava maljakko klassikon vieressä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! Se on löyty eräästä pienestä sisustusliikkeestä täältä Turusta :)

   Poista
 6. Ei näistä kuvista tule yhtään toisteinen olo, ihania kuvia ovat :) Kylpyammeessa lukeminen (silloisen asunnon ehdottomasti paras yksityiskohta!) tuntuu sinun suihkussa lukemisen jälkeen kovin laimealta jutulta :D Ei ihme, että kirja on ottanut vähän kosteutta itseensä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ja kiitos! Ja juu, kaikkea extremeä täytyy kokeilla. Ammeessa lukemisesta tosiaan puuttuu se suihkussa tuleva vaaran tunne.... :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.