sunnuntai 28. syyskuuta 2014

#Kirjakuvapäivässä: 22-28

Kirjakuva päivässä -haaste alkaa olla melkein, mutta ei kuitenkaan ihan vielä, lopuillaan ja näin viimeisenä syyskuun sunnuntaina on jälleen aika koota viikon aikana napatut kuvat. Nyt täytyy kyllä tunnustaa, että jonkin sortin väsähdys jatkuvaan kuvailemiseen on iskenyt ja jo ihan vähän odotankin, että saan ensi viikolla ne kaksi viimeistä kuvaa ottaa ja heittää hyvästit haasteelle. Mutta sen aika ei ole ihan vielä, vaan nyt on aika viimeisen kokonaisen haasteviikon kuvien. Ensi viikon kuvat sekä lopulliset fiilikset tulen kertomaan blogiin haastepäivien jälkeen heti kun ehdin. Ihanaa aurinkoista sunnuntaita!

paiva22.pienikirjasto
22. Kirja ja sopiva asuste
(Syksyn käytetyin asuste, röhnösukat!)

paiva23.pienikirjasto
23. Kirjasarja
(Se tärkein ja luetuin.)

paiva24.pienikirjasto
24. Paksuin kirjasi
(Paksuimman tittelistä kilpailevat nämä.)

paiva25.pienikirjasto
25. Upea kansikuva
(Muutama oma suosikki omasta hyllystä.)

paiva26
26. Kirjoja joka paikassa

paiva27.pienikirjasto
27. Puhutteleva nimi
(Tai puhuttelevia nimiä, koska enhän osaa valita. Juoksee saksien kanssa on myös aika kova, se tosin puuttuu kuvasta.)

paiva28.pienikirjasto
28. Lukematta jo ikuisuuden
(No MUUN MUASSA nämä...)6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas! Lukemattomien pinossa on kyllä tuttuja... Vuonna 1984 on tällä hetkellä lainassakin, suunnittelen ottavani syyslomalla mökille mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin olen ajatellut lukea Orwellin teoksen vielä tämän vuoden puolella, mutta katsotaan kuinka käy. Ehkä itsekin voisin harkita tuota syyslomalle, jos tässä mitään ehdin lomailla :D

   Poista
 2. Kiitos! Tosin vähän harmittaa, että etenkin nämä haasteen viimeiset kuvat on täytynyt ottaa sellaisen kiireen keskellä, ettei ole oikein ehtinyt tai jaksanut panostaa enempää ;(

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.