sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Huhtikuun laiha luettujen lista

huhtikuu pienikirjasto

Toukokuu on täällä! Miten mahtavaa! Vaikka väsyneinä kevätpäivinä on välillä tuntunut, ettei kesä tule ikinä, niin kyllä vaan synkkyydet unohtuivat viimeistään siinä kohtaa, kun pongasi ensimmäiset silmut puissa ja kun huomasi ulkona olevan lämmintä, jopa yöllä. Huhtikuusta selvittiin hengissä ja nyt edessä ovat kuukaudet, joista pidän eniten.

Huhtikuu kului pitkälti kirjaston seinien sisäpuolella työharjoittelun puitteissa. Kirjastossa on tietenkin aivan huippua, vaikka päivien jälkeen onkin ollut välillä niin väsynyt, että hyvä kun on kotiin osannut kävellä. Kaikki uudet ihmiset, käytännöt, tavat ja perehtyminen uusiin juttuihin vie energiaa aivan mielettömästi. Onkin ollut melkoisten ponnistelujen takana jaksaa vielä pitkien päivien jälkeen hoitaa muutamia koulutöitä silloin tällöin sekä käydä töissä yhtenä iltana viikossa. Välillä onkin tuntunut, että kärsin kroonisesta väsymyksestä ja aivojeni tilalla on reikäjuusto. Mutta en mitään vaihtaisi pois. Paitsi väsymyksen ja reikäjuuston.

Kaiken rutinan jälkeen voikin varmaan päätellä, että huhtikuussa ei kovin paljon ole ollut aikaa tai energiaa lukea. Kuukauden kirjasaldo onkin laiha.

John Green: Tha Fault in Our Stars (luettu aiemmin suomeksi)
Joel Haahtela: Tähtikirkas, lumivalkea
Sophie Kinsella: Kevytkenkäinen kummitus (arvio tulossa)

Sivuja yhteensä: 1018

Kuukauden parhaan kirjan tittelistä ei käyty kovinkaan suurta kamppailua, vaan Haahtela voitti kevyesti lumoavalla kirjallaan. Greenin kirjan luin lähinnä treenatakseni englantia ja Sophie Kinsellan kirjaston lukupiiriä varten.

Huhtikuussa ostin 3 kirjaa ja ostosteni ansiosta sain Kirjan ja ruusun päivän kirjan omakseni.

Alice Munro: Valkoinen tunkio
♥ Ali Smith: Oli kerra kellon nolla
♥ Jeffrey Eugenides: Naimapuuhia
♥ Kari Hotakainen: Kantaja 

Mutta nyt aion palata nauttimaan viimeisistä pitkän viikonlopun tunneista kirjojen, tv-sarjojen ja pitsan äärelle. 

Aurinkoista ja ihanaa toukokuuta!

2 kommenttia:

 1. Minullakin on John Greenin Paper Towns nyt lainassa kirjastosta. Halusin lukea kirjan ennen tulevaa elokuvaa, ja samalla lukea pitkästä aikaa englanniksi. Olen lukenut viime aikoina vain sarjakuvia englanniksi, joten kokonainen kirja onkin taas aika erilaista.

  Tein tuossa aikaisemmin myös oman koosteeni, ja huomasinpa juuri tästä sinun postauksestasi että unohdin itse ihan kokonaan mainita sivumäärän vaikka olin sen jo laskenut valmiiksi! Täytyypä korjata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en yleensä lue englanniksi, joten itselleni kokonaisen kirjan lukeminen oli melkoinen saavutus. Nyt houkuttaisi John Greenin Looking for Alaska, joka odottelee yöpöydällä ja jota oikeastaan pari sivua ehdinkin jo lukea...

   :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.