maanantai 22. kesäkuuta 2015

Blogistanian viides maraton lähestyy (26.6.)

juhannus pienikirjasto


Blogistanian hulluakin hullumpi kesäinen lukumaraton on täällä taas, nyt jo viidettä kertaa. Tällä kertaa päiväksi on valittu perjantai 26.6. Ilmoittautumisen ja sääntöjen kertaamisen voi hoitaa täällä. Lukumaratoniin voi osallistua kuka tahansa, ilman blogiakin.

Päätin lähteä jo kolmatta kertaa mukaan, vaikka se vaatikin pientä säätöä, sillä olen jälleen kerran reissussa. Mutta ei se ole ennenkään este ollut, joten mukana ollaan! Luultavasti aloitan oman maratonini torstaina ja lopetan perjantaina kunhan 24 tuntia armotonta lukemista on takana. Joustavien sääntöjen vuoksi tämä on onneksi mahdollista.

En ole vielä lyönyt lukkoon maratonkirjojani, mutta olen harkinnut erästä oman hyllyn tiiliskiveä ja varoiksi pari kaveria sille kirjastolainojen pinosta. Kuvan kirjat lähtevät mukaan luettavaksi muina päivinä. Eleanor & Park on itseasiassa parhaillaan kesken ja tykkään siitä. Olen saanut luettua sitä yllättävän nopeasti, vaikka luenkin englanniksi.

Mikäli nettiyhteydet sallivat, tulee blogiini tuttuun tapaan päivittyvä maratonpostaus, josta voi jo maratonin aikana käydä kurkkimassa millaista vauhtia täällä edetään vai edetäänkö ollenkaan...

Hei lähtekäähän innokkaat lukijat mukaan!

7 kommenttia:

 1. Minäkin osallistun. Motivoi vähän lukemaan. :)

  Eleanor & Park oli kyllä oikein mukava kirja. Luin sen tuossa viime talven aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä odotan jo ihan sormet syyhyten sitä tunnetta, kun tunti toisensa jälkeen vain lukee ja lukee ja lukee... Eli juu, toivotaan, että motivoi lukemaan ;)

   Eleanor & Park on nuortenkirjaksi oikein hyvä! Mukavalla tavalla helppoa luettavaa, vaikka tarina onkin aika rankka.

   Poista
  2. Niin, eihän se tietenkään "mukava" kirja ollut. Paikoin erittäin ahdistava. Mutta sitä silti luki mielellään.

   Poista
  3. Totta. Edelleen ihmettelen, että tätä on Vaski-kirjastoissa vain 1 kappale englanniksi!

   Poista
 2. Kiva juttu, että olet jälleen mukana maratonissa! :) Itsekin kävin ilmoittautumassa, sillä yhteismaratoneissa on niin mukava tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On juu. Vähän hirvittää, että olen täällä metsien keskellä pätkivän nettiyhteyden varassa, mutta ehkä sitten on enemmän aikaa lukea, kun ei kurki jatkuvasti miten muilla menee ;)

   Tsemppiä maratoniin!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.