keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Ehdokkaani Blogistanian Finlandia & Blogistanian Globalia 2015
On tullut aika paljastaa Blogistanian Finlandia ja Blogistanian Globalia ehdokkaani. Viime vuonna en äänestänyt, sillä en kokenut lukeneeni tarpeeksi uutuuksia äänestystä varten, mutta nyt tilanne on toinen, sillä olen sekä lukenut, lukenut osittain ja selaillut viime vuoden uutuuksia. Ja omat suosikit ovat erottuneet selvästi joukosta. Kuopus ja Tieto jäävät minulta tälläkin kertaa välistä.

Mikä, mitä, miksi?

Kirjabloggaajat ovat jo muutaman vuoden ajan järjestäneet äänestyksen, jossa kirjabloggaajat saavat äänestää omia suosikkejaan edellisenä vuonna Suomessa julkaistuista teoksista. Äänestetyt teokset tulee olla luettu ja niistä tulee olla kirjoitettu arvio blogiin ennen äänestystä. Äänestää voi neljässä eri kategoriassa ja jokaisessa kategoriassa ääniä saa antaa halutessaan kolmelle kirjalle, jotka täytyy rankata paremmuusjärjestykseen niin, että yhdelle kirjalle saa antaa 3 pistettä, toiselle 2 pistettä ja kolmannelle 1 pisteen. Mikäli haluaa äänestää vain yhtä teosta, saa se 3 pistettä ja jos haluaa äänestää kahta kirjaa, pitää ne rankata antamalla toiselle 3 pistettä ja toiselle 2 pistettä. Kirjabloggaajat julkaisevat ehdokkaansa samaan aikaan eli tänään 13.1. kello 10.00! Ja tasan vuorokauden kuluttua julkaistaan voittajat, eli teokset, jotka ovat saaneet kaikkien kirjabloggareiden äänistä eniten. 


Kategoriat ja tämän vuoden emäntäblogit: Blogistanian Finlandia, Blogistanian Globalia, Blogistanian Kuopus ja Blogistanian Tieto.

Mutta nyt omiin ehdokkaisiini. En ole kirjoittanut perusteluja äänilleni enää tässä vaiheessa, vaan arvioni kirjoista voi käydä lukemassa kirjan nimeä klikkaamalla. Näiden äänien myötä jään jännittämään huomisia tuloksia jotka tosiaan julkaistaan emäntäblogeissa huomenna kello 10.00!

Ehdokkaani Blogistanian Finlandiaan

2 pistettä Emmi Itäranta: Kudottujen kujien kaupunki
3 pistettä Laura Lindstedt: Oneiron

Ehdokkaani Blogistanian Globaliaan

3 pistettä John Williams: Stoner  

10 kommenttia:

 1. Ooh, samat ykköset meillä. :) Kudottujen kujien kaupunkikin on samalla pistesijalla minun äänestyksessäni.

  VastaaPoista
 2. Samat ykköset, joten alan aavistaa, että huomenna kaksi ylivoimaista tulevat voittajina maaliin;)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä muiden blogien kiertäessä alkaa vähän samalta tuntua. Vaan saas nähdä kuinka käy ;)

   Poista
 3. Oneiron ja Stoner täälläkin. :D Lindstedt sai minultakin äänet, mutta Stoneriin en ole tarttunut. Harmi, etten saanut Kudottujen kujien kaupunkia käsiini, kirjastossa todella pitkät varausjonot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stoneria ja Kudottujen kujien kaupunkia suosittelen kyllä ehdottomasti. <3

   Poista
 4. Voi että, jännittää erityisesti Finlandian osalta! Globaliassa uskon vahvasti Stoneriin.. <3

  VastaaPoista
 5. Apua, tuo Stoner on kyllä varmaan ihan pakko nyt lukea, kun sitä niin hehkutetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Ihan varauksetta kaikki eivät ole siihen ihastuneet, mutta kyllä se sellainen ylistys on kirjallisuudelle, että uskoisin sinun pitävän :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.