sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Arvottavana lippuja Turun kirjamessuille!


Turun kirjamessut lähestyvät huimaa vauhtia ja minulla nousevat hikikarpalot otsalle samaa tahtia, sillä olen menossa messuille ensimmäistä kertaa bloggaajana. Olen toki aiempinakin vuosina ollut kirjamessuilla ja messuista blogannut (esim. vuonna 2015 ja vuonna 2014), eikä tämä ole ensimmäinen kerta kun olen messuilla tekemässä muutakin kuin vain pyörimässä messuhälinässä omaksi ilokseni, mutta nyt on tarkoitus mennä ihan aidon oikeasti kirjabloggaajana paikalle. Jännittävää!

Olen bloggaajana mukana Otavan lukupiirissä perjantaina 30.9. klo 16.30-18.00, jolloin Miika Nousiainen keskustelee Lue lounaaksi! -lukupiiriläisten kanssa uusimmasta teoksestaan Juurihoito. Tilaisuus on kaikille avoin yleisötilaisuus. Lue lounaaksi! -lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Turun pääkirjastossa ja on avoin lukupiiri, eli mukaan saa tulla koska vain eikä etukäteen tarvitse ilmoittautua. Voit lukea lukupiiristä lisää täältä.

Ja tästä syystä minulla on ilo arpoa muutama kirjamessulippu blogissanikin!

Arvottavana on yhden päivän lippuja Turun kirjamessuille. Yhden lipun arvo on 16 euroa. Arvon lippuja kahdelle henkilölle. Arvontaan voivat osallistua kaikki, mutta luethan alla olevat ohjeet ennen osallistumista.

Osallistumisohjeet:

1. Kerro kommentissasi oletko ollut aiemmin Turun kirjamessuilla ja mikä kiinnostaa messuilla tänä vuonna erityisesti?
2. Nimettömänä ei voi osallistua, joten keksithän itsellesi nimimerkin tarvittaessa.
3. Jätä sähköpostiosoitteesi, mikäli sitä ei löydy helposti bloggerin pforiilistasi tai blogistasi tai jos sinulla ei ole kumpaakaan.

Mikäli nämä ehdot eivät täyty, en huomioi kommentia arvonnassa.

Arvonta-aika päättyy keskiviikkona 21.9. kello 23.59 ja arvonnan suoritan seuraavana päivänä, jolloin ilmoitan voittajat blogissani ja otan heihin yhteyttä sähköpostitse. Mikäli en saa jompaa kumpaa voittajaa kiinni viimeistään lauantaina 24.9., arvon uuden voittajan sunnuntaina, jotta saan liput matkaan maanantaina. Eli arvontaan osallistujat, seuraattehan sähköpostianne ensi viikon torstaina.

Onnea kaikille arvontaan!

Turun kirjamessut järjestetään 30.9.-2.10.2016. Lisätietoa messuista täällä.

10 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan! :) Olen käynyt Turun kirjamessuilla monena vuonna ja taas tänäkin vuonna olen sinne menossa! Tällä kertaa kiinnostaa esim. Enni Mustonen, Virpi Hämeen-Anttila, Donna Leon ja historiallisten romaanien kirjoittaminen. Sähköpostini: lumikukka333 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 2. Osallistuisin arvontaan. :)

  Olen käynyt messuilla varmaan kuusi kertaa viimeisen seitsemän vuoden aikana, joten voinen sanoa olevani aika vakiokävijä jo. Tänä vuonna kiinnostaa erityisesti antikvariaattipuoli ja uudet keittokirjat.

  Sähköposti: pihla (-piste-) hanninen (-at-) gmail (-piste-) com

  VastaaPoista
 3. Turun messuilla en ole ollut pitkään aikaan, joten haluaisin voittaa sinne yhden lipun. Erityisesti minua kiinnostaa tämän vuoden teemamaa Saksa.
  lankahamsteri(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 4. Arvontaan osallistun minäkin. :)

  En ole ollut Turun kirjamessuilla aikaisemmin, mutta nyt kun olen kaupunkiin rantautunut aion ehdottomasti mennä. Minua kiinnostaa erityisesti Turun yliopiston kotimaisen kirjallisuuden ainejärjestö Muusan (huh mikä sanahirviö) järjestämä seminaari kirjailijan asemasta yhteiskuntakeskustelussa.

  viljalinnea@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Turun kirjamessuilla olen käynyt useampana vuotena. Messuille lähdetään viihtymään, tutustumaan uutuuskirjoihin ja kirjailijoihin sekä tekemään loistavia messulöytöjä. Tänä vuonna mukaan lähtee tyttäreni niin lapsile suunnattu ohjelma myös kiinnostaa esim. Prinsessasalonki :)

  Sähköposti: anu.jaakonsaari@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Turun kirjamessuilla kääntäjää kiinnostaa luonnollisesti kääntämistä sivuavat paneelit, sekä Tommi ja Heikki Kinnusen ja Tiina Lifländerin haastattelut. Vaikka turkulainen olenkin, en ole aiemmin Turun kirjamessuille päässyt, joten nyt lähtisin erittäin mielelläni!

  ajatustenvirtaataijotain(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 7. Kolmisen kertaa olen muistaakseni aikaisemmin ollut Turun kirjamessuilla. Mitä nyt katselin juuri tuota ohjelmaa, niin joka päivä näyttäisi olevan kaikenlaista mielenkiintoista, mutta etenkin sunnuntai kiinnostaa. Ylipäätään Saksa teemamaana kiehtoo ja täytyisihän sitä nyt mennä kuuntelemaan keskustelua myös Roald Dahlista! :-)

  tiina_907@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Arvontaan mukaan! Olen ollut aiemminkin Turun kirjamessuilla, ja viihtynyt kovasti. Tänä vuonna kiinnostavat erityisesti Pori-teema, Roald Dahl sekä yhteiskunnalliset teemat kuten maahanmuuttokeskustelu, kirjailijan asema yhteiskunnassa ja eläinten oikeudet. Ja toki aina on mukavaa kierrellä antikkojen valikoimaa tutkailemassa. :)Sähköpostiosoite on lhkant(@)utu.fi. Peukut pystyyn, että pääsisi tänäkin vuonna!

  VastaaPoista
 9. On tullut käytyä useampana vuonna. Tapahtuma vain paranee vuosi vuodelta! Ruoka- ja viinimessut ovat loistava lisä (vaikka yksi päivä ei meinaa kyllä enää riittää kaikkeen!). Yleensä menen nuuhkimaan tunnelmaa ilman sen erikoisempia suunnitelmia. Tänä vuonna kiinnostavat erilaiset historia-aiheet. lhisom(at)utu.fi

  VastaaPoista
 10. En ole ikinä käynyt! Eniten kiinnostaa antikvariaattipuoli, omia kauan sitten loppuun myytyjä lempparikirjoja on niin hauska metsästää.
  maruzuta@hotmail.com

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.