perjantai 27. tammikuuta 2017

Ääneni Blogistanian Finlandiassa, Globaliassa, Kuopuksessa ja Tiedossa

Tässä postauksessa ovat ääneni Blogistanian Finlandiaan, Globaliaan, Kuopukseen ja Tietoon. Kyseessä on äänestys, jossa kirjabloggaajat äänestävät omasta mielestään parhaita vuonna 2016 Suomessa julkaistuja kirjoja. Kisassa saa äänestää kirjoja, jotka on lukenut ja joista löytyy postaus blogista ennen äänestystä. Äänestää saa kolmea kirjaa, jotkä pitää pisteyttää. Äänestyksen voittajat julkaistaan virallisesti äänestyksen jälkeisenä päivänä eli tässä tapauksessa huomenna lauantaina 28.1. kello 10:00 - jännää!

Viime vuosi oli kuin kirjallista ilotulitusta, joten ei ollut helppo valita kirjoja, joita äänestää, mutta tässä ne tulevat. Ja muistutuksena: tämä on täysin subjektiivinen mielipiteeni ja valitsemani kirjat ovat olleet niitä, jotka ovat koskettaneet itseäni henkilökohtaisesti eniten.Blogistanian Finlandia

Emma Puikkonen: Eurooppalaiset unet, 3 pistettä
Riitta Jalonen: Kirkkaus, 2 pistettä
Tommi Kinnunen: Lopotti, 1 piste 
Blogistanian Globalia

Sara Stridsberg: Niin raskas on rakkaus, 3 pistettä
Deborah Levy: Uiden kotiin, 2 pistettä
Sadie Jones: Kotiinpaluu, 1 pisteBlogistanian Kuopus

Timo Parvela & Björn Sortland: Kepler62 - Kirja 3: Matka, 3 pistettä


Blogistanian Tieto

Mari Manninen: Yhden lapsen kansa, 3 pistettä

12 kommenttia:

 1. Ollaan Globalian suhteen aika samoilla linjoilla, minulla on vaan tuo Jones vielä lukematta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin, että meillä oli aika samoja lemppareita. Niin raskas on rakkaus on huippu <3 Ja Jonesia suosittelen, kaikkien mieleen se ei ole, mutta itse tykkäsin. Aika raaka, mutta koskettava.

   Poista
 2. Niinpä oli samana Uiden kotiin listoilla. Kotiinpaluu ja Niin raskas on rakkaus ovat nekin hienoja kirjoja, joista kummastakin vaikutuin.  T. Lumiomenan Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uiden kotiin oli upea. Niin raskas on rakkaus oli ja on mun ehdoton lemppari. Voisin lukea sen vaikka heti uudelleen!

   Poista
 3. Katri, meillä yksi sama Finlandiassa ja Globaliassa. Oli vain yhden kirjan päässä, etteikö meillä olisi ollut kaksi samaa Finlandiassa. Minulla Lopotti oli vuoden 2016 kotimaisista neljänneksi paras:)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin arvoin tuota Lopottia, mutta totesin, että vaikka olen lukenut pari Lopottia "hienompaa" kirjaa, niin tuo kuitenkin kosketti eniten. Sellainen, jonka varmasti luen uudelleen.

   Poista
 4. Voi, Uiden kotiin ja Eurooppalaiset unet haluan lukea!

  VastaaPoista
 5. Finlandiasta olenkin lukenut kaikki samat, Kirkkauden vielä tarkoituksella nyt perjantaiksi, mutta en sitten niin innostunutkaan siitä. :D Eurooppalaiset unet oli omallakin listalla, mutta vaihtui Lempiin viime tipassa, Lopotti kieltämättä myös hurjan ihana kirja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että Kirkkaus ei ollut sinun kirjasi. Vaan eipä se kaikkien kirja voi olla. Mulle Eurooppalaiset unet oli kovempi kuin Lempi, vaikka Lempikin ihan superi. Lopotti oli henkilökohtaisesti itselleni upea kokemus, vaikka luinkin pari sitä "hienompaa" kirjaa :)

   Poista
 6. Eurooppalaiset unet ja Uiden kotiin myös minun listallani! Huikeita kirjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne ovat! Ihanaa, että niin moni innostunut niistä <3

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.