tiistai 10. tammikuuta 2017

Pienikirjasto Instagramissa & muita kuulumisia


Blogin tili @pienikirjasto Instagramissa.

Pitkän hauduttelun, pähkäilyn ja saamattomana aina tuonnemmaksi lykkäämisen jälkeen blogillani on vihdoin oma tili Instagramissa. Blogi löytyy sieltä yllättävästi nimellä @pienikirjasto. Tilillä on tarkoitus jakaa runsain mitoin kirjakuvia (ja kirjastokuvia), joita en kaikkia viitsi julkaista henkilökohtaisemmalla tililläni ja joita en kuitenkaan viitsi blogiin asti aina tuoda, kuten esimerkiksi mitä luen juuri nyt, päivän kirpparikirjalöydöt ja niin edelleen. Pientä ekstraa siis! Osan blogimerkinnöistä saatan linkittää tilille, mutta tuskin kaikkia, sillä blogia voi jo seurata  bloglovinin, twitterin ja facebookin kautta. Pääpaino kirjajutuissa on ja pysyy yhä edelleen täällä blogissa. 

Kuinka monen blogilla tai kirjakuvilla on oma tili Instagramissa? Laittakaahan nimimerkkejä tulemaan ja samalla jakoon kaikki huikeat tilit, joita jokaisen kirjojen ystävän pitäisi seurata! 

Muista kuulumisista sen verran, että vuosi ei ole alkanut täällä ihan parhaissa mahdollisissa merkeissä. Mitään dramaattista tai traagista ei ole tapahtunut, oikeastaan ei ole tapahtunut yhtään mitään, mutta nyt on hetki, kun vaaditaan pientä taukoa ja hengittelyä. Pian uusin voimin kohti, no, elämää. Eiköhän se siitä, kun hetken malttaa, ystävän neuvosta, maata sohvalla ja pyöritellä peukaloita. Tai tehdä jotain iloa tuottavaa, kuten neuvoi eräs toinen.

Peukaloiden pyörittelyä tai ehkä kirjojen lukemista, kuka tietää. Tammikuun alussa olen yrittänyt lukea about kymmentä kirjaa, mutta en ole jaksanut niistä yhtäkään. Ester & Isak onkin ensimmäinen kirja, jonka sain luettua loppuun tänään. Ei ehkä paras aloitus kirjavuodelle, mutta tyhjää parempi kuitenkin. Ja kun pahin lukujumi on potkaistu auki, saattaa seuraavan kirjan lukeminen rullata taas vähän paremmin.

Se siitä synkistelystä. Kyllä täältä vielä noustaan, kahvikuppi ja kirja kerrallaan, jos ei muuten. Palailen kirjajuttujen, kuulumisten ja muiden juttujen merkeissä pian.


Toivottavasti vuosi on alkanut mukavammissa merkeissä siellä ruudun toisella puolella! 

Seuraa blogia myös:


5 kommenttia:

 1. Luin jostain, että tammikuu on vuoden masentavin kuukausi ja ainakin tämänvuotinen empiirinen testi on näyttänyt, että tuo voi hyvinkin pitää paikkansa: uskomatonta tämä oma vetämätön ja väsynyt olo samalla (tai ehkä juuri siksi), kun puolet kavereista tuntuu aloittelevan uusia harrastuksia, tekevän suuria lupauksia ja treenaavan puolimaratonille. Voi kevät, tule jo <3.

  Täälläkin muuten ilmassa myös pientä kirjajumia. Pinossa olisi seuraavana "Onnellisuusprojekti", mutta voi olla, että tähän mielialaan nappaan vaikka mieluummin Sofi Oksasen "Norman".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään epäile, etteikö tammikuu ole ainakin yksi niistä masentavimmista kuukausista. Minusta tuntuu, että omalla kohdallani se on jo muutaman vuoden ollut vaikein kuukausi. Viime vuonnakin taisin pitää jonkinlaista hengähdystaukoa, kun ei vaan jaksanut. Sama linja nyt.

   Kirjajumi tuntuu olevan aika monella nyt! Ikävää ja samalla vähän lohduttavaa - en ole ainoa! Ehkä se tästä helpottaa, kaikki pimeys, tammikuumasennus ja kirjajumi.

   Poista
 2. Minäkin tein niin että erotin Instagramissa oman henkilökohtaisen tilin ja kirjablogini tilit. On itselleni helpompaa kun voi niitä kirjakuvia paiskata kirjakirpun Instagramiin vaikka kuinka paljon :) Itse olen löytänyt monta hyvää seurattavaa vakoilemalla keitä muut seuraavat :D

  Tämä tammikuu on ollut tähän mennessä harvinaisen nihkeä. En ole saanut vielä yhtäkään kirjaa luettua loppuun. Ehkäpä tämän tästä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei millään jotenkin "kehtaa" laittaa kaikkia kirjahehkutuksia tms. "turhanpäiväisiä" omalle IG-tilille kun tietää, että joukossa on aika monta, joita ei vaan oikeasti vois vähempää kiinnostaa :D Tosin en nyt sille ihan hirveästi ole antanut painoarvoa, mutta toisaalta kiva olla oma tili ja juuri siitä aiheesta kiinnostunut verkosto ympärillä, niin ainakin tietää, että kirjajutut kiinnostavat puolin ja toisin. Ja just eilen illalla vakoilin mitä muut seuraavat ja lisäilin omallekin listalleni... :D

   Tämä tammikuu on kyllä syvältä. Mutta tsemppiä sulle, tsemppiä meille. Ei se ikuisesti jatku, eli kyllä se siitä, jossain vaiheessa...

   Poista
 3. Tsemppiä tammikuuhun! <3 Itselläni on vähän sama tilanne, että pitäisi hengitellä ja tehdä kivoja asioita. Eiköhän se taas ala helpottaa, kahden kuukauden päästä on jo kevät!

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi!

Kommenttisi tulee näkyviin heti hyväksymisen jälkeen. Kommentien hyväksyntä on käytössä roskapostin estämiseksi. Pyrin vastaamaan kommentteihin mahdollisimman nopeasti.